• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 23 vizitatori si 
  2 membri online.

  Revista Hobby 1/2003


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Daca vrei sa sprijini acest proiect, doneaza pentru dezvoltarea si intretinerea platformei educationale de electronica DIY - electrokits.ro


  https://paypal.me/electrokits


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Autor: Clubul Copiilor Petrosani
  Revista trimestriala a cercului de constructii electronice si radioamatorism
  Coordonator: prof. Kovacs Imre - YO2LTF
  An aparitie: 2003 - nr.1

  Revista prezentata are urmatoarea structura:

  1. De ce HOBBY?

  Aceasta revista este dedicata in special elevilor pasionati de electronica. De asemenea si #electrokits recomanda aceasta revista elevilor pasionati de electronica si sprijina activitatea revistei "Hobby" prin promovare.

  Vor fi publicate articole scrise de elevi pasionati de electronica, automatizari, reparatii radio-TV, internet, soft, divertisment, teste pentru concursuri de electronica, teste grila in vederea obtinerii licentei de radioamator si multe altele. Realizarile practice, ale elevilor, isi vor gasi spatiu in aceasta revista.

  Daca doriti sa colaborati cu aceasta revista va rugam sa accesati sectiunea contact din ultima pagina a fiecarei reviste.

  2. Pasiunea mea: Internetul

  3. Teste concurs categoria A si B
  - Concursul national de electronica - Pitesti 27-Aug-2003 - 2-Sep-2003 - Proba teoretica - categoria A si B;

  4. Stiati ca?
  Undele electromagnetice sunt alcatuite din campuri electrice si magnetice alternative. Primul om care si-a dat seama de legatura dintre electricitate si magnetism a fost James Clerke Maxwell in 1864;
  ..si multe alte curiozitati;

  5. Incarcator pentru acumulatoarele Ni-Cd
  Schema este realizata cu ajutorul unui transformator coborator de tensiune, o punte redresoare realizata cu 4 diode de tip 1N4007, un condensator de filtraj si circuitul integrat stabilizator de 5V, de tip LA7805;

  6. Benjamin Franklin
  Se spune ca Benjamin Franklin era fascinat de electricitate. Intr-o noapte furtunoasa, el si fiul sau William, s-au dus sa experimenteze fulgerul. Oamenii credeau ca fulgerul este o forta misterioasa, data ca pedeapsa de Dumnezeu, iar el dorea sa arate ca acesta este o forma de electricitate. Pentru aceasta, el a atasat o bucata de metal la zmeul pe care l-a inaltat si o cheie la capatul sforii. Fulgerul s-a descarcat prin bucata de metal, catre cheie. Cand Franklin a atins cheia, s-a produs arcul electric. Din fericire, nu s-a electrocutat si a demostrat ca fulgerul este o sursa de energie...

  Pentru mai multe detalii descarca documentul atasat.

  Surse:

  http://kovacsfam.ro/yo2kqk/

  Poate mai esti interesat si de:

  Temporizator 0-72 secunde
  Incarcator baterie 12V
  Monitorizare consum baterie de 5 / 9V cu LM3914
  Redresor regenerare baterii NiCd - IPRS Baneasa - Prospect 8606
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Revista Hobby 1/2003 pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Revista Hobby
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 14 noiembrie 2020.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.