• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 19 vizitatori online.

  Revista Conex Club 07-08/2006


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.




  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:





  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.



  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Anul si luna aparitiei: Iulie - August 2006
  Ultimul numar din seria Conex Club
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  Target3001!
  - Informatii despre cum se pot utiliza fisierele generate de Target3001! pentru executia circuitelor imprimate in regim profesional (fisierele pentru gaurire, executia PCB-ului prin frezare - canale de izolatie, fisierele pentru layere, realizarea filmelor, etc.).

  Electronica fara plumb (III)
  - Aspecte tehnologice privind implementarea practica a tehnologiei fara plumb in industria electronica.

  Catalog
  - Regulatoare liniare de tensiune pozitiva si negativa, fixe, seriile 78xx / 79xx si cele ajustabile, 317 / 337; o sinteza a modurilor de incapsulare.

  Apelator telefonic in reteaua GSM
  - Atasat la un sistem de alarma, montajul descris, va initia un apel telefonic automat catre un numar de telefon preprogramat intr-un microcontroler. Sistemul utilizeaza telefoane marca Ericsson, seriile 1018, T10, etc.

  Microcontrolerul PIC16F84 - Descriere si utilizare (V)
  - Gestiunea intreruperilor (continuare), prezentarea si accesul la memoria de date, EEPROM. Se trece la un nou capitol, in care se prezinta intructiunile utilizate de PIC16F84 si o scurta introducere in limbajul de asamblare (sintaxa si structura).

  Special! 38 de scheme si aplicatii pentru vacanta
  - O colectie impresionanta de scheme si montaje electronice testate, usor de implementat in lunga vacanta de vara, respectiv: transmisia semnalului audio la distanta prin legatura in inflarosu, incarcatoare pentru acumulatoare, lampa cu LED-uri albe de 1.5V, timere analogice, ceas, sonerii muzicale ce utilizeaza componente discrete sau microcontrolere, sisteme de afisare pe afisoare cu 7 segmente cu LED, transmisia semnalului video la distanta pe cablu UTP, etc.

  Centrala automatizari - masurari cu iButton
  - Module electronice simple, interconectabile si adresabile, ce se pot cabla pe un bus 1-wire (format din numai doua fire). O idee de implementare a unor comenzi si monitorizare la distanta, asistata de PC.

  Verificarea modulelor de tranzistoare IGBT
  - Aparent simpla, operatia de verificare a unei capsule cu module de tranzistoare IGBT, prezinta cateva particularitati, care sunt prezentate in acest articol.

  Programator pentru cartele Fun Card
  - Interfata simpla, realizata pentru portul paralel al PC-ului, cu ajutorul careia pot fi citite si scrise cardurile cu chip AVR.

  Frecventmetru digital cu 8 digiti, 0-1GHz
  - Modul, realizat cu circuite digitale(logice), majoritatea din seria 4000, ce permite masurarea frecventelor intr-o gama extinsa. Modulul se poate programa hardware si pentru uzul ca scala numerica pentru receptoarele / emitatoarele din benzile de radioamatori.

  Surse:

  http://conexclub.ro/
  https://www.conexelectronic.ro/

  Poate esti interesat si de:

  Revista Tehnium International 5/2001
  Revista Conex Club 04/2004
  Revista Conex Club 03/2006
  TinyAVR - Microcontroller Projects for the Evil Genius
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Revista Conex Club 07-08/2006 pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Conex Club 2006
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 28 decembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.