• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 25 vizitatori si 
  1 membru online.

  Revista Conex Club 07-08/2006


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Daca vrei sa sprijini acest proiect, doneaza pentru dezvoltarea si intretinerea platformei educationale de electronica DIY - electrokits.ro


  https://paypal.me/electrokits


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Anul si luna aparitiei: Iulie - August 2006
  Ultimul numar din seria Conex Club
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  Target3001!
  - Informatii despre cum se pot utiliza fisierele generate de Target3001! pentru executia circuitelor imprimate in regim profesional (fisierele pentru gaurire, executia PCB-ului prin frezare - canale de izolatie, fisierele pentru layere, realizarea filmelor, etc.).

  Electronica fara plumb (III)
  - Aspecte tehnologice privind implementarea practica a tehnologiei fara plumb in industria electronica.

  Catalog
  - Regulatoare liniare de tensiune pozitiva si negativa, fixe, seriile 78xx / 79xx si cele ajustabile, 317 / 337; o sinteza a modurilor de incapsulare.

  Apelator telefonic in reteaua GSM
  - Atasat la un sistem de alarma, montajul descris, va initia un apel telefonic automat catre un numar de telefon preprogramat intr-un microcontroler. Sistemul utilizeaza telefoane marca Ericsson, seriile 1018, T10, etc.

  Microcontrolerul PIC16F84 - Descriere si utilizare (V)
  - Gestiunea intreruperilor (continuare), prezentarea si accesul la memoria de date, EEPROM. Se trece la un nou capitol, in care se prezinta intructiunile utilizate de PIC16F84 si o scurta introducere in limbajul de asamblare (sintaxa si structura).

  Special! 38 de scheme si aplicatii pentru vacanta
  - O colectie impresionanta de scheme si montaje electronice testate, usor de implementat in lunga vacanta de vara, respectiv: transmisia semnalului audio la distanta prin legatura in inflarosu, incarcatoare pentru acumulatoare, lampa cu LED-uri albe de 1.5V, timere analogice, ceas, sonerii muzicale ce utilizeaza componente discrete sau microcontrolere, sisteme de afisare pe afisoare cu 7 segmente cu LED, transmisia semnalului video la distanta pe cablu UTP, etc.

  Centrala automatizari - masurari cu iButton
  - Module electronice simple, interconectabile si adresabile, ce se pot cabla pe un bus 1-wire (format din numai doua fire). O idee de implementare a unor comenzi si monitorizare la distanta, asistata de PC.

  Verificarea modulelor de tranzistoare IGBT
  - Aparent simpla, operatia de verificare a unei capsule cu module de tranzistoare IGBT, prezinta cateva particularitati, care sunt prezentate in acest articol.

  Programator pentru cartele Fun Card
  - Interfata simpla, realizata pentru portul paralel al PC-ului, cu ajutorul careia pot fi citite si scrise cardurile cu chip AVR.

  Frecventmetru digital cu 8 digiti, 0-1GHz
  - Modul, realizat cu circuite digitale(logice), majoritatea din seria 4000, ce permite masurarea frecventelor intr-o gama extinsa. Modulul se poate programa hardware si pentru uzul ca scala numerica pentru receptoarele / emitatoarele din benzile de radioamatori.

  Surse:

  http://conexclub.ro/
  https://www.conexelectronic.ro/

  Poate esti interesat si de:

  Revista Tehnium International 5/2001
  Revista Conex Club 04/2004
  Revista Conex Club 03/2006
  TinyAVR - Microcontroller Projects for the Evil Genius
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Revista Conex Club 07-08/2006 pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Conex Club 2006
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 28 decembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.