• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 20 vizitatori online.

  Revista Conex Club 02/2005


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.
  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Anul si luna aparitiei: Februarie 2005
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  Target 3001!
  - In acest episod sunt prezentate modurile de lucru cu Target 3001!

  Dezvoltarea unui echipament pentru monitorizarea temperaturii (VI)
  - Principiile si aspectele practice ale blocurilor programabile - componente ale sistemului.

  Amplificator final audio 300W
  - Amplificator realizat cu etaje finale bazate pe tranzistoare MOS-FET, ce pot dezvolta o putere muzicala de pana la 600W in configuratie punte (cu doua astfel de amplificatoare). Montajul este realizat in kit, de firma Velleman.

  mAh-metru
  - Un aparat de laborator util este si mAh-metrul, care permite masurarea capacitatii elementelor de acumulatoare Ni-Cd. Se prezinta o idee de realizare pe numarator mecanic (de impulsuri).

  Vu-metru stereo
  - Aplicatie ce poate fi utilizata atat in varianta mono, cat si stereo, cu madificari care privesc numai valori de componente. Poate afisa in trepte puteri pana la 400W in varianta mono (doua montaje conectate in serie).

  Microcontrolere AVR (XV)
  - Se prezinta directivele pentru asamblor.

  Monitor audio-video multifunctional
  - Transformarea unui TV A/N intr-un monitor A/V utilizat pentru diverse masuratori si teste in laborator sau pentru supraveghere video.

  Eletronica online
  - De pe site-ul Handy Dandy Litle Circuits, dedicat constructiilor electronice si cursurilor practice de electronica, s-a selectat pentru prezentare un "Sistem de alarma fara fir".

  Amplificator de RF ultraliniar
  - Amplificator de RF ce poate acoperi o banda larga de aplicatii, realizat cu tranzistoare uzuale de inalta frecventa. Sunt prezentate doua aplicatii insotite si de un filtru de intrare.

  Placa 16 relee comandata de PC
  - Interfata pentru PC, insotita de software adecvat, bazata pe uC 89C51, cu care pot fi comandate pana la 16 echipamente electronice prin intermediul portului paralel al PC-ului.

  Catalog
  - Un mijloc modern si sigur de protectie a circuitelor electronice la scurtcircuit si suprasarcina sunt sigurantele termice.

  Termometre de camera
  - Sunt prezentate trei aplicatii: doua cu afisor LED, bazate pe senzori DS1820 si KTY81-110, comandate de uC, iar cea de-a treia, cu afisor tip "punct" pe un bar-graph cu LED-uri, ce utilizeaza ca senzor LM35(DZ).

  Senzor de proximitate
  - Nou exemplu de senzor de proximitate utilizat pentru uscatorul de maini. Montajul a fost premiat la concursurile organizate de revista.

  Poate esti interesat si de:

  Senzori de temperatura
  Senzor de ploaie
  Vu-metru cu tranzistori
  Vu-metru cu LM3915
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Revista Conex Club 02/2005 pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Conex Club 2005
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 25 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.