• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 23 vizitatori online.

  Revista Conex Club 03/2002


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.
  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Anul si luna aparitiei: Martie 2002
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  Structura semnalului de ceas - Proiectare tehnologica
  - La produsele electronice digitale semnalul de ceas (numit si semnal de tact sau, mai simplu, CLK) este cel cu cea mai ridicata valoare a frecventei, cu alte cuvinte semnalul care comuta mai repede decat orice alt semnal din respectivul sistem. Structura de interconectare a ceasului este de obicei si cea mai "incarcata" deoarece la ea sunt conectate toate circuitele ce necesita sincronizare.

  Gong cu trei tonuri
  - Montajul "Gong cu trei tonuri" este o constructie simpla, avand ca baza circuitul integrat SAE800 sau SAB600. Cea mai uzuala aplicatie a acestui montaj este de sonerie muzicala.

  Semnale perturbatoare in instalatii de receptie TV
  - Se analizeaza posibilele semnale perturbatoare precum si modul de inlaturare a acestora in cazul instalatiei de receptie radio-tv, tip IRTVM, produsa de EMIDIN O&O.

  Etaloane, erori si masuratori
  - Toate domeniile stiintei sunt bazate pe interpretarea fenomenelor si pe incercarea de a modela experimental teorii despre lumea inconjuratoare. Masurarea unor marimi fizice este importanta si se incearca evaluarea acestora cat mai exact cu putinta.

  Receptoare TV color tip telecolor 5601 si 5603
  - Se discuta despre calea de RF si FI (Selectorul de canale si amplificatorul de FI - cale comuna).

  Miliohmetru
  - De multe ori se impune masurarea unor rezistente mici, sub 1 Ohm. Masurarea acestora se poate realiza si cu intrumente de masura obisnuite, analogice sau numerice. De exemplu multimetru analogic MF35 (MAV035) permite masurarea unor rezistente sub 10 Ohmi pe domeniul DW. Aparatul descris este de fapt un adaptor, alimentat din baterii, pentru un multimetru numeric (DMM) care are si domeniul de 0...0.2Vcc (0...199.9mV) cu rezistenta de intrare mai mare de 1MOhm.

  Programator portabil (E-Lab ICP-I)
  - Sub aceasta denumire E-Lab ICP-I se prezinta un miniprogramator destinat microcontrolerelor din seria AT90Sxxxx.

  Despre LM380 (Amplificator audio de putere)
  - LM380 este un amplificator audio de putere, pentru aplicatii de larg consum. Pentru a mentine costul cipului la un pret redus, castigul este fixat intern la 34dB (50 ori). Ambele intrari au ca referinta comuna, masa. Iesirea este centrata intern la jumatate din tensiunea de alimentare (in absenta oricarui semnal la intrari).

  Transverter 6m / 70cm
  - Constructia se inscrie in seria de aparate foarte utile in domeniul radiocomunicatiilor, pentru traficul de radioamatori lucrand si in modul SSB.

  Surse:

  http://conexclub.ro/
  https://www.conexelectronic.ro/

  Poate esti interesat si de:

  Revista Conex Club 06/2001
  Sisteme incorporate in exemple simple
  Raspberry Pi for Dummies
  Programarea PIC in BASIC
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Revista Conex Club 03/2002 pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Conex Club 2002
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 05 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.