• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 20 vizitatori online.

  Revista Conex Club 10/2001


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.
  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Anul si luna aparitiei: Octombrie 2001
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  Program de proiectare a circuitelor monostabile si astabile
  - Articolul doreste sa prezinte un mic program de proiectare a circuitelor monostabile si astabile realizate cu circuitul 555. Avantajele majore ale sale sunt interfata Windows, extrem de prietenoasa, posibilitatea ajustarii elementelor RC din schema, modificarea factorului de umplere sau setarea frecventei de oscilatie (pentru astabil).

  Controler stereo
  - Acest tip de controler stereo este un montaj care poate fi intercalat intr-un lant electroacustic pentru a prelucra semnalele de la intrare si a le trimite unui amplificator de putere. Controlerul stereo prezentat este echipat cu un circuit integrat LM1036 cu functii de corectie realizate in curent continuu. Aceste functii sunt: reglaj volum, balans, corectie frecvente joase, corectie frecvente inalte. Montajul se poate realiza foarte usor cu un numar foarte mic de componente pasive, si se poate alimenta de la o sursa de tensiune continua cuprinsa intre 9-16Vcc.

  Statie de telecomanda multicanal
  - Aparatura propusa poate fi folosita la cele mai diverse aplicatii, cum ar fi: comanda la distanta a modelolor reduse, deschiderea unor usi de garaj sau apartament, declansarea unui aparat foto, semnalizarea pana in casa a unei tentative de furt a unei masini, efectuarea unor masuratori ale unor marimi fizice la distanta, etc.

  Mictrocontrolerul AT90S1200
  - Microcontrollerul AT90S1200 reprezinta un circuit electronic programabil bazat pe o arhitectura cu set redus de instructiuni din familia de microcontrollere AVR. Pentru programare acest tip de microcontroller pule la dispozitia programatorului un set de 89 de instructiuni care pot fi executate in unul sau mai multe cicluri masina in functie de complexitatea instructiunii. Microcontroller-ul dispune de o memorie Flash cu dimensiunea de 1 Kb care suporta in jur de 1000 cicluri de stergere si rescriere. De altfel, microcipul mai este prevazut si cu o memorie EEPROM de 64b ce poate si ea la randul ei sa fie stearsa si rescrisa de aproximativ 100.000 ori.

  Receptorul TV NEI
  - Se discuta despre etajele de procesare a semnalelor de nivel mic pentru receptoarele TV NEI cu sasiu E5.

  Calibrator de tensiune continua 0-10V
  - Calibrarea consta in compararea aparatului de masurat cu un etalon, cu scopul de gradare sau ajustare, verificare, sau etalonare a aparatului de masurat. Scopul calibrarii aparatelor de masurat este mentinerea acestora in limitele tolerate ale caracteristicilor metrologice. Calibrarea este un proces prin care se compara performantele unui aparat, cu un etalon de incertitudine cunoscuta, in vederea detectarii si corectarii abaterilor de la performantele specifice ale aparatului. Etalonul cel mai potrivit pentru calibrarea voltmetrelor este un generator etalon de tensiune, variabil in trepte denumit si calibrator de tensiune.

  Transverter pentru 50MHz
  - Transceiverul prezentat poate fi atasat unui transceiver pe 28MHz sau unui transceiver pe 144MHz, diferenta constand in utilizarea unor quartz-uri adecvate pentru oscilatorul local. Partea receptorului are intrarea intre 50-52MHz si iesirea 28-30MHz sau 144-146MHz, consumul de energie fiind de 50mA la 13V.

  Catalog MC3357
  - Circuitul MC3357 este un amplificator de frecventa intermediara pentru comunicatii vocale cu modulatie de frecventa. In capsula sunt incluse urmatoarele etaje: oscilator, mixer, limitator de amplitudide, descriminator, squelch scan control si mute. Alimentat cu 6V are un consum tipic de 3mA si o excelenta sensibilitate de 5uV.

  Incarcator portabil pentru acumulatoarele NiCd
  - Se prezinta o schema simpla de incarcator, care poate incarca, in regim normal, de la acumulatoare cu tensiunea nominala de 1.2V (un element NiCd) pana la cele cu tensiunea nominala de 14.4V (12 elemente NiCd) si cu capacitati de 100mAg sau de 500mAh.

  Surse:

  http://conexclub.ro/
  https://www.conexelectronic.ro/

  Poate esti interesat si de:

  Revista Conex Club 06/2000
  Montaje practice cu circuitul integrat 555
  Circuite integrate CMOS - Manual de utilizare
  Circuite basculante in practica radioamatorilor
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Revista Conex Club 10/2001 pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Conex Club 2001
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 05 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.