• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 17 vizitatori online.

  Revista Conex Club 09/2001


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.
  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Anul si luna aparitiei: Septembrie 2001
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  AD797
  - Circuitul AD797 este un amplificator de microfon de foarte mic zgomot cu aplicatii in special in sistemele de radiocomunicatii. Capsula contine trei amplificatoare operationale ce pot fi interconectate in diverse moduri dar in acelasi scop.

  AD831
  - Circuitul AD831 este un mixer dublu echilibrat de banda foarte larga ce poate ajunge pana la 500MHz.

  Microprocesoare si microcontrolere (Lumina dinamica)
  - Se prezinta o aplicatie simpla a unui microcontroler din seria 8031/8051 - o lumina dinamica cu opt LED-uri si microprocesor. Se utilizeaza un circuit integrat Atmel, cu un numar redus de pini (numai 20, intr-o capsula ingusta) - AT89C2051. Se evita astfel dezavantajul circuitelor de tip 80C51, cu capsula "mare", cu 40 de pini.

  Evaluarea capabilitatii de curent a traseelor de circuit imprimat
  - Traseele de circuit imprimat, din cauza valorilor reduse ale parametrilor lor geometrici ("latime traseu" si "grosime folie conductoare"), nu permit trecerea unor curenti de intensitate oricat de mare. Din acest motiv proiectantii si utilizatorii de module electronice PCB trebuie sa aiba in vedere, printre multe alte probleme mai mult sau mai putin importante, si capabilitatea de curent a traseelor de interconectare.

  Telecomanda in inflarosu cu 16 canale
  - Tipul transmisiei: in inflarosu cu codare de tip RC-4;
  - Distanta minima de actiune: 6m in conditii de iluminare artificiala sau pe timp de zi 6m;
  - Numar de canale digitale: 16 cu logica selectibila si cu actionare momentana;
  - Curent maxim absorbit sau debitat: 10mA / 12V pe oricare iesire;
  - Alimentarea receptorului: sursa stabilizata de 12V;
  - Alimentarea emitatorului: 9V - Baterie 6F22.

  Osciloscop PC - PCS500
  - PCS500 este un osciloscop digital cu doua canale, memorie numerica si analizor de spectru plus inregistrator de fenomene tranzitorii care se conecteaza la calculator si astfel, formele de unda sunt vizualizate pe ecranul monitorului.

  ECAL 2.0 - Program de calcul in domeniul circuitelor pasive
  - ECAL este un mic sistem software destinat unor calcule primare in domeniul componentelor si circuitelor pasive (RLC). Este util electronistilor amatori in incercarea de a obtine raspunsuri rapide in absenta creionului si hartiei dar poate fi utilizat cu succes si de elevii de liceu sau de studentii care isi testeaza cunostintele de electricitate dobandite la scoala.

  Mira-Clock TV
  - Depanatorii de receptoare TV cu experienta stiu ca orice aparat color reglat corect pe o mira alb/negru nu va mai avea nevoie de reglaje ulterioare ale convergentei sau a suprapunerii RGB. De aceea se prezinta o mira cu imagine complexa si sunet.

  Catalog MC1496 / MC1596
  - Unul dintre cele mai utilizate circuite in domeniul telecomunicatiilor produs de Motorola este circuitul MC1496 - MC1596. Acest circuit a fost proiectat pentru functiile de modulator - demodulator echilibrat; este foarte utilizat de contructorii amatori, in special de radioamatorii care contruiesc aparatura pentru modul SSB (J3E).

  PA - 500W
  - Traficul radio, in special in concursuri internationale, impune utilizarea unei aparaturi adecvate cu performante tehnice deosebite intre care puterea joaca un rol primordial. Desigur, utilarea cu aparatura a statiilor constituie o preocupare pentru multi radioamatori si acestui fapt i se datoreaza publicarea acestui articol. S-a selectionat acest amplificator fiindca are in componenta elemente usor de procurat chiar in reteaua de radioamatorism.

  Divertisment electronic
  - Printre jocurile foarte apreciate si practicate se afla cunoscutul ping-pong care, in lipsa unui spatiu adecvat unde sa se monteze masa, se poate juca si pe ecranul unui receptor de televiziune. Acestei solutii ii da rezolvare prestigioasa revista "Electronique Practique" in numarul 257 prin prezentarea unui joc de ping-pong ce are ca element principal PIC16F84-10P.

  Surse:

  http://conexclub.ro/
  https://www.conexelectronic.ro/

  Poate esti interesat si de:

  Structura tipica de microprocesor pe 8 biti
  Notiuni generale despre microcontrolere
  Limbajul de asamblare al microprocesorului Rabbit 3000
  Consumul de energie in embedded
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Revista Conex Club 09/2001 pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Conex Club 2001
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 05 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.