• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 35 vizitatori si 
  1 membru online.

  Revista Conex Club 12/2000


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Daca vrei sa sprijini acest proiect, doneaza pentru dezvoltarea si intretinerea platformei educationale de electronica DIY - electrokits.ro


  https://paypal.me/electrokits


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Anul si luna aparitiei: Decembrie 2000
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  Telecomanda radio
  - Ansamblul emitator-receptor prezentat ofera aplicabilitate practica diversa, cum ar fi: controlul portierelor si / sau a dispozitivului antifurt al unui autovehicul, deschiderea de la distanta a portilor, usilor actionate electric cu motoare (de la curti, garaje, etc.) sau comanda iluminatului interior sau exterior. Distanta maxima de actionare este de 15m.

  DVM6243 - Punte digitala LC
  - Instrumentul prezentat este un LC-metru digital care masoara si afiseaza direct inductante si capacitati pe un LCD cu 3 1/2 digiti. Are 6 domenii pentru masurarea capacitatii (intre 1pF si 200uF) si 5 domenii pentru masurarea inductantei (intre 1uH si 2H).

  TL97 - Regulator de tensiune in comutatie
  - Pentru contructia surselor de tensiune in comutatie, Texas Intruments a realizat circuitele TL497AC si TL49AI care integreaza pe un singur chip functiile necesare acestui scop. Cu acest circuit se pot configura surse in comutatie tip Buck (coboratoare), Boost (ridicatoare) sau invertoare (de polaritate) cu randament ridicat (peste 60%).

  Iluminatul flourescent modern
  - Articol despre avantajele inlocuirii lampilor cu incandescenta, cu tuburi flourescente.

  Protectia acumulatoarelor
  - Dispozitivul de protectie a acumulatoarelor cu placi de plumb prezentat in acest articol este utilizat in domeniul telecomunicatiilor. In cazul dispozitivului prezentat, controlul se face doar asupra tensiunii minime, prin decuplarea acumulatoarelor si protejarea acestora la descarcare sub tensiunea minima recomandata.

  Indicator de balans
  - In amplificatoarele stereo Hi-Fi, adesea semnalul de pe un canal nu poate fi comparat corect cu semnalul de pe celalalt canal. Acest inconvenient poate fi inlaturat prin folosirea unui montaj care sa faca compararea celor doua semnale, si in acelasi timp sa avertizeze prin intermediul a doua diode LED, egalitatea sau inegalitatea semnalelor. In timpul functionarii va lumina LED-ul corespunzator canalului cu semnal mai mare, egalitatea semnalelor determinand activarea ambelor LED-uri. Indicatorul permite compararea a doua semnale a caror amplitudine se situeaza in limitele 0.4V - 10V. Tensiunea maxima de alimentare este de 12V, iar consumul sub 20mA.

  Programatoare seria EMP
  - EMP-10 este un instrument de programare care suporta o serie de microcontrollere, memorii de tip EPROM, EEPROM sau Flash. Ca resurse minime, programatorul poate functiona conectat la portul paralel al unui computer compatibil IBM XT, 386, 486.

  Depanarea placilor de cablaj imprimat (PCB)
  - Se prezinta detaliat, metode pentru depanarea PCB-urilor cu SMD-uri.

  Lumina dinamica
  - Ansamblul prezentat, poate fi utilizat la firme sau reclame luminoase. Sistemul realizat de Conex Electronic se compune dintr-un modul de comanda si monitorizare cu 8+1 LED-uri si un modul de putere cu opt canale pentru sarcini rezistive, de exemplu, lampi cu incandescenta alimentate de la reteaua de curent alternativ monofazat de 220V.

  Transceiver 144MHz
  - Urmare a articolului din numarul 11/2000.

  RxTx - 29 MHz
  - Aglomerarea benzii de 144...146MHz impune pentru comunicatiile locale (in primul rand) folosirea altor benzi de frecventa alocate traficului de radioamator. Sunt vizate in general benzile de frecventa superioare, cum este cazul benzilor de 432MHz sau 1296MHz. Transceiverul prezentat, are o conceptie tehnica moderna, putand si reprodus fara mari dificultati. Utilizarea circuitelor integrate ii confera un grad mare de miniaturizare dar si o pronuntata fiabilitate.

  Alarma auto
  - Date tehnice ale montajului: Armare / dezarmare prin unde radio, cu confirmare acustica; distanta de actionare: minim 100m in linie dreapta; cca. 20000 de coduri individuale; 4 intrari de banda expandabila; iesire: 12V, max. 1A;

  Amplificatoare de banda larga si putere - VHF / UHF / CATV seria 900
  - Amplificatoarele VHF / UHF / CATV de banda larga si putere sunt necesare pentru amplificarea semnalelor TV si distribuirea acestora pe o retea care alimenteaza un numar determinat de receptoare TV (abonati). In functie de numarul acestora si de configuratia retelei de distributie se alege tipul corespunzator de amplificator. Amplificatoarele prezentate, sunt destinate domeniului de frecventa 48..900MHz.

  Surse:

  http://conexclub.ro/
  https://www.conexelectronic.ro/

  Poate esti interesat si de:

  Respingator de soareci - realizat cu tranzistori
  Lumina de noapte cu tranzistori
  Electronica in imagini - Componente pasive
  Dual LED Flasher / Licurici electronic cu LM555
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Revista Conex Club 12/2000 pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Conex Club 2000
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 04 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.