• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 28 vizitatori online.

  Revista Conex Club 09/2000


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.
  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Anul si luna aparitiei: Septembrie 2000
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  Amplificator 25W
  - Amplificatorul audio prezentat este realizat cu ajutorul circuitului integrat TDA2030.

  Scala numerica
  - Acest montaj a fost proiectat si experimentat in laboratorul Conex Electronic. Realizat in mai multe exemplare, aceasta scala numerica este un frecventmetru programabil care atasat la diverse oscilatoare a dat rezultate scontate. Montajul prezentat poate fi folosit ca frecventmetru obisnuit cu precizia citirii frecventei de 100Hz, dar si ca frecventmetru - scala numerica, datorita inlesnirilor pe care le prezinta in afisarea frecventei. Frecventmetrul propriu-zis este format din 6 circuite integrate de tipul 4029.

  Amplificatoare de antena tv
  - Principala caracteristica a unui amplificator de antena este zgomotul pe care acesta il introduce peste semnalul util, de aceea, orice amplificator de antena trebuie sa utilizeze tranzistoare cu zgomot propriu foarte redus. Cel mai utilizat tranzistor in astfel de aplicatii este BFR91A sau varianta SMD-BFR92, cu un factor de zgomot propriu F<2dB si o frecventa de lucru de 5GHz.

  Tendinte in dezvoltarea componentelor semiconductoare de putere (II)
  - Continuare a articolului din Revista Conex Club 08/2000. Se prezinta aspecte teoretice referitoare la urmatoarele subiecte: Tranzistorul IEG si Trench IGBT.

  Vu-metru
  - Se prezinta o aplicatie a circuitului integrat KA2284 prezentat frecvent in aparatura radio comercializata pe piata romaneasca. El este echivalent pin la pin cu BA6124 si AN6884. Acest montaj poate comanda 5 LED-uri care au un consum de 15mA.

  Punte pentru masurarea coeficientului de reflexie (III)
  - Urmare a articolului din Revista Conex Club 08/2000. Se prezinta aspecte teoretice cu privire la interpretarea rezultatelor masuratorilor, neajunsurile versiunii A si metode de ameliorare a preciziei masuratorilor, metode de substitutie folosite etc.

  Iluminat de siguranta economic
  - Sistemul ce face obiectul prezentului articol permite econimisirea a 50% din cantitatea de energie electrica alocata spatiilor lipsite de lumina naturala care necesita iluminat permanent: depozite, holuri, vitrinele unor magazine, casa scarilor unor blocuri de locuinte, precum si obiectivele dotate cu iluminat de siguranta. Poate fi de asemenea utilizat pentru efecte de lumina in discoteci sau sali de spectacole, putand lucra cu proiectoare de mare putere (1200W).

  Redresor trifazat cu absorbtie sinusoidala
  - Continuare a articolului din Revista Conex Club 08/2000. Se prezinta aspecte teoretice cu privire la studiul critic al comenzii MDID.

  Montaje cu componente SMD (IV)
  - Continuare a articolului din Revista Conex Club 08/2000. Montajul prezentat este un indicator de livel realizat in tehnica SMD, extrem de versatil ce foate fi folosit ca:
  a) Indicator: trei LED-uri indica nivelul minim, mediu si maxim.
  b) Aparat de control: releul poate activa / opri o pompa (sau un robinet) in scopul mentinerii nivelului apei intre limita maxima / minima impusa intr-un recipient sau bazin.
  c) Alarma: cand traductorii detecteaza un nivel sub / peste cel minim / maxim se poate activa o sonerie (hupa) de alarma sonora (sau un semnal luminos).

  Antene acustice
  - O antena acustica, prin analogie, este un ansamblu de captori acustici. Ca si pentru antenele radio, antenele acustice au o serie de parametrii specifici. Antenele acustice pot avea diferite forme: liniare, patrate, rombice sau circulare.

  Poate esti interesat si de:

  51 High-Tech Practical Jokes for the Evil Genius
  Revista Conex Club 06/2000
  Amplificatoare antene de televiziune
  Mica enciclopedie despre radioelectricitate
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Revista Conex Club 09/2000 pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Conex Club 2000
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 04 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.