• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 23 vizitatori online.

  Revista Conex Club 05/2000


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.
  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Anul si luna aparitiei: Mai 2000
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  Standardul DTMF
  - Denumirea de DTMF a aparat din necesitatea optimizarii transmiterii informatiilor. Inlocuieste impulsurile ce caracterizau exact semnale electrice formate din doua frecvente de baza de unde si provine denumirea de Dual Tone Multi Frequency. Frecventele de baza sunt cuprinse intre 300 si 3500Hz si eu fost alese ca sa poata fi transmise usor pe liniile telefonice.

  Amplificator 50W
  - Amplificatorul audio prezentat ofera la iesire o putere muzicala de 50W cu distorsiuni reduse pe o sarcina de 4 Ohmi.

  Multimetrul digital HC-81
  - Un multimetru digital complet si performant cu afisare analogica si digitala a valorii masurate este prezentat sub denumirea HC-81. Aparatul masoara tensiuni si curenti continuu sau alternativ, rezistenta electrica, frecventa, capacitate electrica sau temperatura.

  Convertoare DC-DC multicelulare (II)
  - Continuare a articolului din Revista Conex Club 04/2000. Se discuta despre modelarea topologiei cu doua celule.

  Relee Reed
  - Foaie de catalog cu relee Reed in capsula DIL, produse de MEDER electronic.

  Temporizator
  - Temporizatorul prezentat asigura timpi de functionare programabili cu durate variabile, de la sute de milisecunde pana la cateva zeci de ore. Are la baza circuitul integrat CD4541.

  Tehnica SMD (II)
  - Continuare a articolului din Revista Conex Club 04/2000. In acest articol se descrie cum s-a trecut la un nou tip de plantare a acestor componente pe cablaje (fapt ce va scoate in evidenta ca aparitia SMD-urilor a implicat mutatii profunde in acest proces industrial extrem de vast) dand posibilitatea realizarii unor produse care cu numai trei decenii in urma nici nu erau de conceput.

  Minivoltmetru pentru laborator
  - GVT-417B este un milivoltmetru de curent alternativ versatil cu un singur canal, capabil sa masoare tensiune alternativa de la 300uV la 100V, intr-un domeniu de frecventa de 10Hz..1MHz. In afara de scala de tensiune GVT-417B ofera posibilitatea masurarii in dB si DBm.

  Service TV
  - In acest articol se discuta despre simptomul de lipsa imagine si sunet la televizoarele GoldStar CTK2190.

  Camere video
  - Exista o mare diversitate de camere video ce pot fi folosite de contructorii electronisti intr-o multitudine de aplicatii. De accea s-a considerat utila o prezentare generala a acestor interesante dispozitive.

  Comanda automata pentru ventilator
  - Circuitul prezentat contine doua comparatoare cu praguri de actionare reglabile independent. Senzorul de temperatura utilizat este de tip LM135 sau LM335 in capsula TO92.

  SWR - Calcularea automata
  - Prin modul de definire al raportului de unde stationare, masurarea acestui parametru este o operatiune care implica mai multe manevre. Se prezinta modul in care se poate realiza calcularea automata a SWR prin transformarea tensiunilor generate de un cuplor directional intr-un tren de impulsuri cu durata dependenta de SWR.

  Detector de varf
  - Detectorul de varf, utilizat impreuna cu un indicator de nivel, permite determinarea nivelului unui semnal de audiofrecventa. Poate fi deosebit de util in laboratoare, la instrumentele de masura, deoarece efectueaza redresare monoalternanta de precizie. Montajul are la baza amplificatorul operational TL082.

  Surse:

  http://conexclub.ro/
  https://www.conexelectronic.ro/

  Poate esti interesat si de:

  Temporizator 0-72 secunde
  Sunet de greier realizat cu LM324
  Montaje practice cu circuitul integrat 555
  Intrerupator cu impuls realizat cu tranzistori
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Revista Conex Club 05/2000 pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Conex Club 2000
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 04 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.