• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 36 vizitatori online.

  Conversie din grade Celsius in Fahrenheit


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

   Articol 

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Daca vrei sa sprijini acest proiect, doneaza pentru dezvoltarea si intretinerea platformei educationale de electronica DIY - electrokits.ro


  https://paypal.me/electrokits


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii

  Conform metric-conversions.org Fahrenheit este o scala de temperatura termodinamica, in care punctul de inghet al apei este de 32 grade Fahrenheit (°F) si punctul de fierbere la 212°F (la o presiune atmosferica normala).

  Acest lucru situeaza punctele de fierbere si de congelare ale apei la o diferenta de exact 180 de grade. Prin urmare, un grad in scala Fahrenheit este de 1/180 din intervalul dintre punctul de congelare si punctul de fierbere a apei. Zero absolut este definit ca -459.67°F.


  Desi initial a fost definit de punctul de inghet al apei (si mai tarziu prin topirea ghetii), scara de grade Celsius este considerata acum din punct de vedere oficial o scara derivata, definita in relatie cu scara de temperatura Kelvin.Desi initial a fost definit de punctul de inghet al apei (si mai tarziu prin topirea ghetii), scara de grade Celsius este considerata acum din punct de vedere oficial o scara derivata, definita in relatie cu scara de temperatura Kelvin.


  Zero pe scala Celsius sau grade Celsius (0 ° C) este definit ca echivalentul a 273,15 K, cu o diferenta de temperatura de 1°C, echivalent cu o diferenta de 1K, adica marimea unitatii in fiecare scala este aceeasi. Aceasta inseamna ca 100°C, definit ca punctul de fierbere al apei este definit ca echivalentul a 373,15 K.

  Scala Celsius este un sistem de intervale nu un sistem de proportii, ceea ce inseamna ca urmeaza o scala relativa nu o scala absoluta. Acest lucru poate fi vazut, deoarece intervalul de temperatura intre 20°C si 30°C este aceeasi ca intre 30°C si 40°C, dar nu 40°C dubleaza energia termica a aerului de 20°C.


  O diferenta de temperatura de 1°C este echivalenta cu o diferenta de temperatura de 1,8°F.

  Daca ti-a placut, distribuie si tu Conversie din grade Celsius in Fahrenheit pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Programare de baza in C++
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 29 mai 2015.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.