• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 24 vizitatori si 
  2 membri online.

  Securitatea retelei


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Daca vrei sa sprijini acest proiect, doneaza pentru dezvoltarea si intretinerea platformei educationale de electronica DIY - electrokits.ro


  https://paypal.me/electrokits


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Documente prezentate in limba romana.

  Arhiva pentru descarcare gratuita, contine doua documente.

  Primul se numeste "Securitatea retelei" si are ca autor "Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti. Al doilea se numeste "Introducere in securitatea-retelelor, autor fiind Lect. Dr. M. Apetrii.

  Pentru buna functionare a unei retele de calculatoare trebuie avute in vedere si unele sarcini administrative cum ar fi optimizarea intretinerii si asigurarea disponibilitatii. In cazul defectarii unor componente singulare reteaua trebuie sa fie in continuare disponibila, functiile componentelor defecte trebuind sa fie preluate de alte componente. Cu cat mai complexe si mai mari sunt componentele retelei, cu atat devine mai importanta detinerea de instrumente de lucru care sa permita administrarea si intretinerea usoara a retelei. Posibilitatea diagnosticariisi intretinerii la distanta a retelei faciliteaza service-ul in aceasta directie.

  Comunicatiile intre echipamentele interconectate fizic si logic intr-o retea se realizeaza pe baza unor suite de reguli de comunicare si formate impuse pentru reprezentarea si transferul datelor, numite protocoale. Se folosesc numeroase suite de protocoale dar scopul oricarei retele de comunicatii este acela de a permite transmisia informatiilor intre oricare doua echipamente, indiferent de producator, de sistemul de operare folosit sau de suita de protocoale aleasa.

  Echipamentele de interconectare (modem, hub, switch, bridge, router, access point) sunt responsabile de transferul informatiilor in unitati de date specifice (cadre, pachete, datagrame, segmente, celule) si de conversiile de format ce se impun, precum si de asigurarea securitatii comunicatiilor. Probleme specifice de securitate se identifica atat in nodurile retelei, precum si pe caile de comunicatie (cablu sau mediu wireless).

  Pentru mai multe informatii descarcati documentul.

  Poate esti interesat si de:

  Telephone Projects for the Evil Genius
  Revista Conex Club 09/2003
  Retele de comunicatii mobile
  Medii de transmisie
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Securitatea retelei pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Cursuri de informatica (RO)
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 29 mai 2015.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.