• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 14 vizitatori si 
  1 membru online.

  Contact

  Completati formularul de mai jos cu datele dvs. de contact si trimiteti-l. In functie de natura solicitarilor dvs. veti primi un raspuns din partea noastra in cel mai scurt timp posibil.


  Din 27.12.2018 am incheiat activitatea pentru livrarea kit-urilor electronice educative. Manualele vor fi distribuite gratuit pentru fiecare kit electronic, iar categoria va fi de tip DIY. Ne vom concentra activitatea in furnizarea de materiale gratuite (articole, carti etc.) si in oferirea de solutii pentru procese sau alte proiecte. Multumim pentru sprijinul si interesul acordat de-a lungul timpului.


  electroKITS
  Alexandrescu Dan-Florian
  0768311850
  *
  *
  *
  * Informatii solicitate
  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.