• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 23 vizitatori online.

  Termeni si conditii

  Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia utilizatorilor regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a paginii web www.electroKITS.ro

  Utilizarea paginii, prin logare, accesarea, serviciilor societatii informationale, puse la dispozitia utilizatorilor constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul documentului cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

  I. Accesul

  Accesarea serviciului se va face folosind pagina web www.electrokits.ro. Termenul de "user" se refera la un utilizator inregistrat al serviciului. Un utilizator inregistrat este definit ca o persoana care a indeplinit cu succes toate cerintele procesului de inregistrare.

  II. Disponibiliatea serviciului

  electroKITS.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura paginii in orice moment sau la orice interval de timp sau de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestei pagini fara notificare prealabila.

  III. Notificari

  In masura in care utilizatorii considera ca orice material pus la dispoztie prin intermediul site-ului incalca drepturile de autor/conexe, drepturile la marca sau orice alte drepturi, semnalarea situatiei se va face prin intermediul formularului de contact.

  Pentru mai multe informatii si raspunsuri rapide la intrebarile/nelamuririle dvs. vizitati pagina noastra de Facebook.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.