• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 34 vizitatori online.

  Ultrasonarea acumulatoarelor electrice


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.
  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.

  Autor: Dr. Ilie Gavrila
  Editura: Stiintifica si enclopedica - Bucuresti
  An aparitie: 1985

  Deoarece cartea se adreseaza specialistilor din diferite domenii de activitate, pentru o mai buna aprofundare a fenomenelor prezentate s-a pus accentul pe o scurta introducere in ultra-acustica (capitolul 1), precum si pe studierea caracteristicilor pilelor si acumulatoarelor electrice neutrasonate (1.1 - 1.4 si capitolele 3,4).

  In cadrul lucrarii (capitolele 2 si 3) se dezbat principalele cauze ale efectetelor ultrasonice asupra electrolitilor si, respectiv, asupra pilelor si acumulatoarelor electrice (tipuri mai importante), precum si consecintele acestora: imbunatatirea caracteristicilor lor electrice.

  Experientele prezentate in lucrare sunt originale si apartin cercetarii stiintifice romanesti; sunt sustinute prin lucrarile publicate in reviste de specialitate din tara si strainatate si de inventiile citate in bibliografie. Ele au ca baza de inceput lucrarile si inventia din 1975, realizate impreuna sub indrumarea Prof. Dr. V.P. Mihu.

  Pentru mai multe informatii, descarcati documentul.

  Poate esti interesat si de:

  Revista Tehnium 3/2005
  Revista Tehnium 2/2003
  Vu-metru cu LM3915
  Sunturi si divizoare de tensiune
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Ultrasonarea acumulatoarelor electrice pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Carti electronica (RO)
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 08 octombrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.