• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 28 vizitatori online.

  Osciloscopul in laboratorul electronistului


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.

  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Autor: Mihai Corutiu
  Editura: Tehnica - Bucuresti
  Colectia: Radio si televiziune, nr. 145
  An aparitie: 1987

  Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa aprofundeze cunostintele referitoare la un osciloscop catodic, lucrarea de fata prezinta aspecte legate atat de functionarea aparatului, cat si de posibilitatile de utilizare ale acestuia.

  Dupa o prezentare generala a osciloscopului catodic (Cap. 1) urmeaza analiza detaliata a amplificatoarelor electronice (Cap. 2) si a circuitelor basculante astabile (Cap. 3), cu scopul de a usura intelegerea functionarii unor parti componente importante ca amplificatorul vertical, amplificatorul orizontal si comutatoarele electronice cu care sunt prevazute toate osciloscoapele moderne.

  Avand in vedere utilizarea dotarii unui osciloscop cu un comutator electronic, fie bazat pe principiul alternantei, fie pe cel al esantionarii, in lucrare s-a rezervat un capitol separat (Cap. 4) pentru testarea acestui subiect.

  In capitolul 5 sunt aratate mai multe aplicatii ale osciloscopului catodic, prevazut sau nu cu un comutator electronic. De asemenea, in imaginile aditionale puteti vedea intregul cuprins.

  Pentru mai multe informatii descarcati documentul, iar pentru a intelege mai bine functionarea acestor osciloscoape, am atasat materialele video de mai jos:

  Poate esti interesat si de:

  Osciloscopul catodic
  Osciloscopul analogic HM303-6
  Masurari cu osciloscopul
  Studiul, verificarea si utilizarea osciloscopului
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Osciloscopul in laboratorul electronistului pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Carti electronica (RO)
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 27 noiembrie 2018.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.