• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 28 vizitatori online.

  Memoratorul radiotehnicianului


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.
  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Autori: Ing. Stelian Lozneanu, Fiz. Laczko Arpad
  Editura: Junumea - Iasi
  An aparitie: 1985

  Radiotehnica dispune de o bogata literatura de specialitate in care sunt abordate, pornind de la nivelul elementar catre cel superior, multitudinea problemelor specifice. Cu toate acestea se impunea aparitia unor lucrari de sinteza, care grupand intr-un mod accesibil si functional, elemente de baza din practica radiotehnica, sa se constituie intr-un adevarat instrument de lucru al radiotehnicianului.

  Acest memorator incearca sa indeplineasca acest deziderat propunandu-si sa puna la dispozitie celor interesati o sinteza de date teoretice si practice, utile in activitatea de proiectare, executie si testare a echipamentelor radiotehnice.

  La elaborarea lucrarii s-a utilizat un vast material bibliografic, care a permis pe de alta parte sintetizarea celor mai importante aspecte referitoare la tema tratata, iar pe de alta parte gasirea unui mod unitar de abordare a problemelor intalnite in practica radiotehnica.

  Lucrarea este structurata pe patru capitole cuprinzand principalele probleme teoretice, relatii de proiectare, nomograme si material tabelar, referitoare la cele mai importante aspecte din domeniul radiotehnicii.

  Pentru mai multe informatii, descarcati documentul.

  Pentru a intelege mai bine radiotehnica, am atasat materialele video de mai jos:

  Poate esti interesat si de:

  Nomograme pentru transformatoare de iesire
  Cartea bobinatorului de masini electrice
  Bazele teoriei curentului alternativ
  Aparate de masurat pentru radioamatori
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Memoratorul radiotehnicianului pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Carti electronica (RO)
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 07 aprilie 2019.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.