• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 25 vizitatori online.

  Manualul instalatiilor electrice


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Daca vrei sa sprijini acest proiect, doneaza pentru dezvoltarea si intretinerea platformei educationale de electronica DIY - electrokits.ro


  https://paypal.me/electrokits


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.

  Autor: Schneider Electric S.A.
  Editura: Tangent Prodimpex SRL
  An aparitie: 2007
  Colectia: Tehnica

  Acest ghid a fost scris pentru inginerii electricieni care trebuie sa proiecteze, sa realizeze, sa inspecteze, sau sa intretina instalatiile electrice in conformitate cu standardele internationale ale Comisiei Electrotehnice Internationale (CEI).

  "Care solutie tehnica va garanta ca toate criteriile de siguranta sunt indeplinite?" Aceasta intrebare a fost un ghid permanent in elaborarea acestui manual.

  Un standard international cum ar fi CEI 60364 "Instalatii electrice din cladiri" specifica in mod extensiv regulile care trebuie aplicate incat sa se realizeze siguranta si caracteristicile de functionare preconizate pentru toate tipurile de instalatii electrice.

  Intrucat standardul trebuie sa fie extensiv, si trebuie sa fie aplicabil la toate tipurile de produse si de solutii tehnice care se folosesc la nivel international, textul regulilor din CEI este complex si nu este prezentat in ordinea de utilizare. Standardul nu poate fi deci considerat drept un manual de lucru, ci numai un document de referinta.

  Scopul prezentului manual este de a pune la dispozitie o explicatie clara, practica si facuta pas cu pas a studiului complet al unei instalatii electrice in conformitate cu CEI 60364 si a altor standarde CEI relevante. De aceea capitolul intai (A) prezinta metodologia care trebuie utilizata iar fiecare capitol se ocupa cu diverse etape ale studiului. Ultimele doua capitole sunt destinate surselor de alimentare, sarcinilor si amplasarilor deosebite, precum si compatibilitatii electromagnetice.

  In materialele video de mai jos, se prezinta cateva din regulile de cablare a instalatiilor electrice. Materiale interesante care merita vazute!  Poate esti interesat si de:

  Supratensiuni accidentale
  Sunturi si divizoare de tensiune
  Cum se citesc schemele instalatiilor electrice
  Perturbatii prin reteaua de alimentare
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Manualul instalatiilor electrice pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Carti electronica (RO)
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 23 iulie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.