• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 25 vizitatori si 
  1 membru online.

  Introducere in electronica


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Daca vrei sa sprijini acest proiect, doneaza pentru dezvoltarea si intretinerea platformei educationale de electronica DIY - electrokits.ro


  https://paypal.me/electrokits


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.

  Autor: K.F. Ibrahim
  Editura: Teora
  Traducere de Dan Tudorascu
  Titlu original: Electronic Systems & Techniques - Second Edition

  Aceasta carte ar putea fi impartita in patru parti. Capitolele 1-4 ofera o introducere in principiile de baza ale electricitatii / electronicii. Capitolele 5-18 cuprind o varietate de sisteme electronice sub forma unor scheme bloc, incepand cu amplificatorul cu un singur etaj pana la sistemele computerizate. Aici sunt prezentate informatiile esentiale cu privire la relatiile dintre diferitele blocuri si unitati.

  Capitolele 37 si 38 se ocupa cu intrumente, masurari si descoperirea defectelor. Sunt incluse dispozitive de testare analogice, precum si digitale is dispozitive cu microprocesoare.

  In diagnosticarea defectelor, am folosit abordarea functionala, in care starea elementului testat (starea de saturatie sau de blocare, deschis sau inchis) este examinata cu un prim pas in identificarea componentei defecte.

  Au fost incluse si doua seturi de teste cu cate optzeci de intrebari tip grila. Primul set (Capitolul 19, Exercitii I) acopera subiectele din capitolele 1-18. Al doilea set (capitolul 38, Exercitii II) acopera subiectele din capitolele 20-38.

  De asemenea sunt incluse, noi subiecte a caror cunoastere a devenit necesara pentru depanarea electronica, cum ar fi convertoarele analogice si digitale, receptoarele de televiziune digitala, timerele si instrumentele de testare bazate pe microprocesoare.

  Poate esti interesat si de:

  Masurarea curentului
  Sisteme incorporate - Introducere
  Introducere in limbajul ABEL - HDL
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Introducere in electronica pe Facebook. Multumim!
  • Produs de: Editura Teora

 • Categorie: Carti electronica (RO)
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 05 iunie 2015.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.