• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 27 vizitatori online.

  Electronica de putere. Convertoare statice


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.
  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.

  Autori: Florin Ionescu, Jean-Paul Six, Dan Floricau, Phelippe Delarue, Smaranda Nitu, Cristian Bogus
  Editura: Tehnica

  Convertoarele statice de putere sunt echipamente statice complexe intercalate intre sursa de energie si receptor, avnd rolul de a modifica parametrii energiei furnizate de sursa (valoare, forma, frecventa a tensiunii) tinand cont de cerintele impuse de receptor.

  Convertoarele pot fi de asemenea montate intre doua surse de energie, pentru a face posibila functionarea simultana a acestora. Convertorul static are rol de receptor din punct de vedere al sursei de energie si rol de sursa de energie din punct de vedere al sarcinii.

  Partea de putere a convertorului este realizata cu dispozitive semiconductoare de putere comandabile (tiristoare, tranzistoare) si/sau necomandabile (diode). Aceste dispozitive, functionand in regim de comutatie, au rolul unor intrerupatoare, deci rezulta un regim permanent format dintr-o succesiune periodica de regimuri tranzitorii.

  Convertoarele asigura conversia unor cantitati importante de energie. Aceasta impune ca, principalul critetiu de dimensionare sa fie randamentul. Acest fapt determina diferentele intre electronica de putere si electronica de semnal, unde scopul principal este obtinerea unui semnal de iesire fidel.

  Pentru mai multe informatii descarcati documentul.

  Poate esti interesat si de:

  Fundamentele electronicii de putere
  Electronica industriala de putere
  Electronica aplicata - Sisteme inteligente hardware
  Catalog circuite integrate analogice
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Electronica de putere. Convertoare statice pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Carti electronica (RO)
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 05 aprilie 2015.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.