• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 17 vizitatori online.

  Dictionar tehnic englez-roman


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

   Articol 

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Daca vrei sa sprijini acest proiect, doneaza pentru dezvoltarea si intretinerea platformei educationale de electronica DIY - electrokits.ro


  https://paypal.me/electrokits


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Autor: Gabriela Niculescu

  Exista numeroase situatii in care a avea un dictionar la indemana este extrem de util. Acest dictionar online (live), ajuta utilizatorul sa aiba acces instant la traducerea cuvintelelor si expresiilor cu caracter tehnic din limba engleza in limba romana.

  Este extrem de important ca inca din liceu elevii sa fie invatati sa foloseasca des si cu incredere un dictionar explicativ tehnic din limba engleza in limba romana, ori de cate ori se intalnesc cu expresii sau cuvinte necunoscute.

  Chiar si pentru cei trecuti de anii scolii, dictionarul prezentat poate deveni util in urmatoarele situatii:

  1. Nevoia de a gasi o definitie rapid

  Un dictionar online la indeamna disponibil pe telefon, tableta sau laptop poate fi consultat in doar 30 de secunde pentru a lamuri persoana care se simte in afara subiectului datorita limitarii de vocabular. Definitiile cuvintelor sunt usor de urmarit pe dictionarele online (in special pe telefon), iar procesul de cautare este simplificat la maxim.

  2. Lapsusul

  Nu exista persoana care sa nu se fi confruntat macar o data cu situatia frustranta de a avea un lapsus. Conform dictionarului, lapsusul este incapacitatea momentana a cuiva de a-si aduce aminte de un lucru stiut; eroare, inadvertenta comisa din neatentie de o persoana care vorbeste sau scrie ceva. Dictionarul poate clarifica aceste lapsusuri sau poate ajuta la descoperirea cuvantului uitat prin cautarea unui sinonim.

  3. Atunci cand redactezi un email

  Modul de comunicare prin email este unul care inlocuieste tot mai des comunicarea verbala in mediul de afaceri. Atunci cand se redacteaza un email formal, este foarte important ca exprimarea folosita sa fie pe masura. Consultarea acestui dictionar tehnic roman - englez online este cea mai rapida metoda de a gasi cuvantul sau cuvintele potrivite pentru ceea ce se doreste comunicat, mai ales de ingineri.  Surse:

  http://www.activinfo.ro/arta/literatura-si-poezie/avantajele-unui-dictionar-portabil

  Poate esti interesat si de:

  Dictionar de acronime in informatica
  Dictionar ilustrativ de electronica in limba engleza
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Dictionar tehnic englez-roman pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Carti electronica (RO)
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova

 •  

  04/22/2020
  Alexandrescu Dan
  5 of 5 Stars
  L-am folosit si eu destul de des, avandu-l deja descarcat pe laptop. Dar am gasit metoda asta de afisare live si-acum dictionarul deja devine portabil, pentru ca se poate accesa destul de usor pe telefoane.
  04/22/2020
  Vlad I.
  5 of 5 Stars
  Cel l-am mai frunzarit, nu stiu ce editie este! Dar acum e mai usor cand ai atatea gadget-uri la indemana, pe vremuri asta era baza!

   

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 28 martie 2015.

  WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.