• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 19 vizitatori online.

  Caleidoscop de electronica


  Download GRATUIT!

  Ce mai timpuri! Mai era si Tehnium, Almanah Tehnium si revista pentru pionieri, brosuri traduse din limba rusa.. o intreaga literatura de inceput de drum!
  Si mai ales fascinantele tuburi electronice! Cine nu a construit macar un amplificator cu ECL82 si cu un ochi magic sau nu a bobinat un trafo si alte bijuterii nu a facut electronica!
  Data adaugarii: 12/02/2020 de la Corneliu M.
  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.