• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 21 vizitatori si 
  1 membru online.

  Caleidoscop de electronica


  Download GRATUIT!  12/02/2020
  Cezar O.
  Neaparat te izbesti de probleme mecanice de care nu scapi. Construirea unei carcase de transformator, un cablaj taiat in forma mai complicata cu gauri sa zicem rectangulare, distantiere pe dimensiune precisa si nestandardizata, gauri in linie cu distanta foarte precisa intre ele, cu cota la zecimi de milimetru, butoane, gauri pentru aparate de masura, socluri si alte piese, cutii si multe altele, inclusiv bobinaj, izolatori, etc.  12/02/2020
  Dan A.
  Frumoasa poveste. Dar totusi cred ca pentru a concepe ceva in acest domeniu e nevoie de electronica dar si de mecanica fina.  12/02/2020
  Cezar O.
  Si daca tot e momentul sa ma laud dupa 46 de ani, la 17 ani imi construiam al 3-lea magnetofon cu mecanica cu tot, pe tuburi.
  Mai am numai cablajul facut la mana cu numele meu si data cand l-am construit, aveam 17 ani. Nu am facut poze din pacate la nimic, le mai port doar in amintire.
  In ziua de azi am dat-o pe mecanica fina, lucrez la o freza miniatura care e aproape gata si am zeci de kilograme de piese care-si asteapta rindul.
  Vreau sa ma las de mecanica si sa ma reintorc la aparate electronice. Chestiunea este ca una fara alta nu prea se poate, ai nevoie de mecanica intr-una.
  Mai am o freza facuta de mine in 2008 cu afisaj digital pe 3 axe cu care dau gauri in coordonate si frezez.  12/02/2020
  Cezar O.
  Am construit doua televizoare inspirindu-ma din cartea sa "Construiti un televizor", cu piese dispersate din diverse surse si au functionat.
  Asa am invatat TV si apoi am facut depanare ca sa fac bani de buzunar in anii de liceu.  12/02/2020
  Laur M.
  Am avut-o de cand a aparut. Am pierdut-o. Am gasit alta in stare foare buna. Inceputurile pasiunii cu ea a inceput.  12/02/2020
  Cezar-Cristian P.
  Am cartea cu autograf de la autor. Am avut norocul sa-l cunosc personal. Un om deosebit.  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.