• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 23 vizitatori online.

  Audio - Intrebari si raspunsuri


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Daca vrei sa sprijini acest proiect, doneaza pentru dezvoltarea si intretinerea platformei educationale de electronica DIY - electrokits.ro


  https://paypal.me/electrokits


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezenatat in limba romana.

  Autor: Clement Brown
  Traducere : Ing. Doru Suciu, Ing. Marian Sampaleanu
  Editura: Tehnica - Bucuresti
  An aparitie: 1976

  Aceasta relatare asupra tehnicii de reproducere a sunetului are ca intentie sa constituie un ghid pentru cei care sunt interesati in obtinerea unei auditii de calitate dar care pot fi derutati de gama larga de echipament existent astazi, de specificatiile variate si uneori complexe citate de catre producatori si de multe cerinte diferite care se ridica.

  Sunt prezentate toate sursele de programe audio-discuri, benzi si radio si se comenteaza conditiile tehnice ale echipamentului adresat publicului in masura in care aceasta difera de cele ale reproducerii sonore obisnuite.

  De asemenea sunt explicate punctele ce trebuiesc urmarite la conectarea impreuna a diferitelor componente ale echipamentului pentru obtinerea unui sistem audio complet.

  Lucrarea de fata incearca, prin metoda intrebarilor si raspunsurilor, sa indrume cititorul profesionist sau amator, in domeniul reproducerii de inalta fidelitate a sunetelor si a-l familiariza cu varietatea echipamentelor si complexitatea specificatiilor existente. Sunt analizate toate sursele de sunet (mono si stereo) discuri, radio si magnetofoane. Se comenteaza problemele ce apar la cuplarea mai multor surse pentru a obtine un sistem audio complet.

  Poate esti interesat si de:

  Receptoare radio
  Sisteme de sunet - Manual de referinta JBL
  101 montaje cu aplificatoare audio de putere
  Masurarea distorsiunilor audio
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Audio - Intrebari si raspunsuri pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Carti electronica (RO)
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 15 mai 2015.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.