• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 26 vizitatori online.

  Aparate Radioelectronice


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Daca vrei sa sprijini acest proiect, doneaza pentru dezvoltarea si intretinerea platformei educationale de electronica DIY - electrokits.ro


  https://paypal.me/electrokits


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Autori: I. D. Manoev, E. A. Sornikov, V. V. Koltov, N. E. Gorevoi, E. E. Berkul
  Editura: Tehnica - Bucuresti
  An aparitie: 1961

  Autorii articolelor ce alcatuiesc prezenta culegere erau constructorii aparatelor descrise ce activau in cadrul Clubului Radio din Leningrad (Sectia de introducere a radioelectricitatii in economia nationala).

  Toate aparatele prezentate in carte se utilizau in practica, in procesele tehnologice de uscare a lemnului, la masurarea deformatiilor mecanice in constructii si constructii de masini, in laboratoare la diferite analize spectrale etc.

  Lucrarea prezenta interes atat pentru radioamatori cat si pentru toti cei ce se ocupau de introducerea radioelectronicii in diferite domenii ale stiintei si tehnicii.

  In toamna anului 1952, consiliul de conducere al Clubului Radio din Leningrad a organizat o sectie de radioamatori care ajuta intreprinderile si institutiile din oras la construirea diferitelor aparate radioelectronice si dispozitive automate, atat in vederea perfectionarii si dezvoltarii continue a productiei cat si in vederea crearii unor conditii de munca cat mai bune.

  Noua sectie numara aproape 50 de radioamatori din Leningrad, care colaborau cu specialistii din diferite institutii stintifice si intreprinderi industriale.

  Datorita initiativei si perspectivei lor, in intreprinderile si institutiile din U.R.S.S. se utilizau peste 200 de astfel de aparate si dispozitive construite de ei. Cateva dintre acestea erau folosite si peste hotare, de exemplu in Republica Populara Bulgaria (la acea vreme), la uzina de hartie si celuloza "Stefan Kiradjiev".

  Prezenta culegere reprezinta prima incercare de a populariza realizarile radioamatorilor care lucrau pentru introducerea radioelectronicii in economia nationala.

  Cartea prezentata are urmatoarea structura:

  1. Aparat pentru telemasurarea umiditatii lemnului
  2. Electroumidometru de control de buzunar, de tip JITAIII-58
  3. Aparat universal automat pentru reglare si control, echipat cu semiconductoare
  4. Spectrometru cu tub catodic (spectrovizor)
  5. Tensometre cu fir, fara amplificator
  6. Aparat pentru determinarea defectelor firelor toarse
  7. Statie tensometrica de dimensiuni mici

  Poate mai este interesat si de:

  Radiodepanare ABC
  Radioreceptoare de buzunar
  Mici automatizari
  Radio Superson - Istoric si date tehnice
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Aparate Radioelectronice pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Carti electronica (RO)
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 11 octombrie 2020.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.