• Ultimele adaugate
 • Kit-uri electronice DIY
 • Vizitatori online

  Acum sunt 137 vizitatori online.

  Sisteme de sunet - Manual de referinta - JBL


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.
  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.

  Conform Harman Audio, JBL este unul dintre cei mai vechi si experimentati producatori de incinte acustice din intreaga lume, a fost fondata in 1946 de James Bullough Lansing. Istoria companiei, insa, porneste in 1927 din parteneriatul lui Lansing cu Kenneth G. Decker si construirea unor difuzoare pentru radio si console, iar succesul apare odata cu realizarea primului sistem de sonorizare pentru un film difuzat in cinematograre, The Jazz Singer, in anul 1928.

  In 1937, Lansing primeste un premiu pentru excelenta pentru ca a ajutat la stabilirea unor standarde inalte la nivelul industriei imaginilor in miscare (video), iar design-ul lor va fi copiat in anii urmatori de catre producatorii audio la nivel mondial.

  Ulterior, compania s-a implicat activ in toate domeniile de aplicatie ale difuzoarelor, ajungand la peste 60% din piata aplicatiilor profesionale (studiouri, sali de concerte, cluburi, discoteci, stadioane etc) si la peste 80% din piata sistemelor de sonorizare pentru cinematografele certificate THX.

  JBL este astazi parte a Harman International Industries, proiecteaza si construieste echipament audio pentru consumatori, industria de divertisment si industria de automobile. JBL are zeci de ani de experienta in producerea echipamentelor de sali de concerte si locuri publice si o foloseste pentru a crea echipamente audio pentru consumatorii din intreaga lume.

  Fie ca este vorba despre un film, un joc sau un concert, cu ajutorul echipamentelor audio JBL va puteti bucura de o claritate excelenta a sunetului. Conceptul Pro Sound Home, proprietar JBL, ofera utilizatorului acces la o calitate acustica comparabila cu cea standardizata in industria muzicii si a spectacolelor live.

  Documentul de fata prezinta aspecte teoretice cat si practice pentru sistemele de sunet JBL.

  In materialul video de mai jos, se prezinta sistemele JBL pentru concerte. Un material interesant care merita vazut!  Poate esti interesat si de:

  Masurarea distorsiunilor audio
  Proiectarea incintelor acustice
  Sisteme de sunet interioare - JBL
  Manualul inginerului de sunet
  Daca ti-a placut, distribuie si tu Sisteme de sunet - Manual de referinta - JBL pe Facebook. Multumim!

 • Categorie: Carti electronica (EN)
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 04 mai 2015.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.