• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 10 vizitatori online.

  Revista Conex Club 02/2002


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.
  Anul si luna aparitiei: Februarie 2002
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  AD606
  - Circuitul AD606 este un demodulator logaritmic monolitic cu o dinamica de 80dB. Se alimenteaza cu tensiune de 5V si consuma 65mW. Este utilizat in diverse tipuri de receptoare in special in telefonia mobila si in multe alte aplicatii de transmisii FM.

  Cartela SIM (elemente pentru studiu si aplicatii)
  - SIM-cardurile foarte cunoscute de publicul larg sunt cele destinate in special serviciilor preplatite cum ar fi: Telefonia publica fixa sau celulara; Serviciile spalatoriilor publice; Serviciile percarilor auto urbane si altele. Insa posibilitatile oferite de banala cartela sunt inca putin exploatate. De aceea ne propunem sa recapitulam in mod didactic cunostintele strict necesare intelegerii modului de functionare sau pentru dezvoltarea diverselor aplicatii.

  Generator de functii
  - Se prezinta un generator de semnale: sinusoidal, triunghiular, rampa si dreptunghiular. Circuitul integrat care realizeaza cele trei forme de unda de baza (sinusoidala, triunghiulara si rampa) este de tip XR2206CP. Forma de unda dreptunghiulara este preluata de pe iesirea de sincronizare a circuitului si de aceea ea poate fi doar atenuata.

  Circuite imprimate - Evaluarea unei discontinuitati speciale
  - Circuitele imprimate prezinta in mod inevitabil o gama larga de discontinuitati. In 2001, pe parcursul a doua articole, a fost prezentata in paginile revistei Conex Club discontinuitatea "colt". Se preciza atunci ca aceasta nu este cea mai periculoasa, si ca altele, la prima vedere inexistente sau cel mult banale, se dovedesc a fi elemente perturbatoare mult mai dure in calea unei transmisii de calitate a semnalelor utile de la circuitul generator la circuitul/circuitele receptoare. Discontinuitatea care va face obiectul articolului de fata este ramificatia traseului, numita in engleza "branch".

  Amplificatorul cu zgomot redus LM833
  - Multa vreme amplificatorul LM381 (realizat si la noi in tara de catre Baneasa S.A. sub denumirea BM381) a fost unul dintre amplificatoarele operationale duble de zgomot redus, accesibile ca pret si cu performante bune pentru aplicatii in radiofrecventa. Acceasi firma care a realizat LM381 (National Semiconductor) a fabricat apoi un alt circuit integrat cu performante mai bune, LM833, disponibil si in magazinele de specialitate de la noi. Amplificatorul LM833 este tot unul dual, dar in capsula cu 8 pini.

  Service TV
  - Urmare a articolului din Revista Conex Club 01/2002. Se discuta despre elementele de depanare.

  Experimente cu fideri
  - Studierea experimentala a fenomenelor fizice pe liniile lungi (fideri) necesita aparatura scumpa si operatori foarte calificati. Programele speciale de analiza a circuitelor cu care se pot simula pe calculator aceste experimente sunt de uz general, deci scumpe si dificil de manipulat. Plecand de la conceptia ca experimentul este cea mai eficienta cale de intelegere a fenomenelor, prezentam cititorilor cateva exemple practice de simulare folosind un program usor de procurat si de utilizat.

  Display matriceal
  - Articolul prezinta o aplicatie interesanta a binecunoscutului microcontroller PIC16F84 de la Microchip si anume un afisaj matriceal animat de 8x8 puncte cu LED-uri.

  Poate esti interesat si de:

  Sirena de ambulanta cu tranzistori
  Revista Tehnium International 2/2001
  Scheme de amplificatoare de joasa frecventa
  Masurarea distorsiunilor audio

 • Categorie: Conex Club 2002
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 05 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti, prin care sa aducem un aport macar minim daca nu semnificativ in crearea viitorilor ingineri.


  Printr-o maniera profesionala incercam sa explicam fiecare kit electronic dedicat acestora. Site-ul mai contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.