• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 32 vizitatori online.

  Revista Conex Club 01/2002


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.
  Anul si luna aparitiei: Ianuarie 2002
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  TLV224x
  - Aceasta familie reprezinta amplificatoare de foarte mica putere cu aplicatii in cele mai diverse instalatii fiindca si alimentarea se face cu tensiuni mici si intr-o gama larga 2.7V-12V; curent absorbit 1uA.

  TAS3002
  - Sub aceasta denumire este construit un circuit specializat cu functie de procesor digital audio. Se remarca prin performante electrice ridicate privind digitalizarea si procesarea semnalelor audio si pret de cost mic.

  AD1B60
  - Este destinat pentru procese industriale si contine un sistem configurabil complet de la senzor spre semnalul digital. Accepta la intrare direct termocuple si surse de semnal de ordinul voltilor sau milivoltilor.

  ETCAI - Sistem software de invatare a bazelor electronicii (II)
  - Se continua in numarul de fata prezentarea sistemului software "ETCAI - Electricity & Electronics" cu alte doua blocuri ce fac referire la elementele fundamentale din domeniul electronicii, "AC Circuits Challange" si "Digital Challange".

  Amplificator audio 70W (Auto)
  - Amplificatorul prezentat este in structura monofonica cu mare capabilitate de curent de iesire si se poate realiza cu circuitul integrat TDA1562Q. Amplificatorul face parte din categoria produselor HI-FI si se poate utiliza in diferite aparate si montaje audio. Circuitul integrat beneficiaza de protectie termica si functiile Standby si Mute activate de componentele externe adecvat montate in circuit.

  Generator color TV
  - Generatorul de semnal complex TV prezentat in continuare este destinat reglarii receptoarelor alb/negru si color de televiziune. Acesta produce atat imagini alb/negru, color cat si sunetul insotilor de aproximativ 1000Hz. Schema electronica are drept piesa principala un microcontroler de tipul PIC16F84.

  Receptor in inflarosu pentru Winamp
  - Winamp este un program interactiv pentru PC destinat redarii fisierelor in format .mp3 care se adreseaza in mare parte celor pasionati de muzica si nu numai. Prin intermediul interfetei virtuale grafice, acest program poate executa aproximativ toate comenzile pe care un utilizator le poate exersa asupra unei combine muzicale reale. Se prezinta realizarea unei interfete fizice care permite executarea de la distanta a comenzilor acestui program folosindu-ne in principiu de o telecomanda.

  Universal Serial Bus (Arhitectura functionare)
  - Accelerarea luarii unor decizii si prelucrarea datelor inpun folosirea unor tehnici moderne de achizitie. Datele se pot transmite intre sursa si destinatie atat prin intermediul unor interfete specializate, mai mult sau mai putin standardizate, cat si prin intermediul porturilor deja existente. Pentru un sistem de calcul tipic acestea se reflecta in prezenta porturilor seriale, atat cele tipice conforme standartului RS-232, cat si cel de tip USB (Universal Serial Bus), si a celui paralel, destinat in principal cumunicatiei cu imprimanta. USB-ul a fost dezvoltat in ideea ca utilizatorul sa fie capabil sa ruleze multiple periferice pe un singur calculator fara a fi necesara montarea unor cartele suplimentare, alocare manuala a resurselor, configurare individuala si oprirea si pornirea repetata a sistemului de calcul pentru fiecare schimbare. USB combina magistrala si protocolul de comunicatie intr-o singura entitate care permite conectarea direct la un periferic. USB are avantajul utilizarii unui singur port pentru o multime de dispozitive diferite.

  Service TV
  - Se prezinta aspecte teoretice si practice despre teletextul receptorului TV color NEI cu sasiu E5.

  Retele de distributie
  - Se discuta despre instalatia de distributie pentru 4 utilizatori, si despre instalatia de distributie pentru mai mult de 4 utilizatori (sau la distante mari).

  Tester aproape universal
  - Atunci cand se lucreaza frecvent cu diverse tipuri de componente, tester-ul prezentat poate fi de un real ajutor in caracterizarea diferitelor componente: tranzistoare bipolare de mica putere, diode redresoare, diode luminescente, diode stabilizatoare de tensiune, tiristoare si triace de mica si medie putere.

  Portasol hobby
  - Portasol Hobby este un instrument de lipit cu aer cald creat pentru a satisface cerintele celor pasionati. Toate produsele Portasol folosesc ca agent termic gazul butan filtrat standard.

  Vu-metre electronice
  - Se prezinta un montaj de vu-metre electronice realizat cu tranzistoare. Schema are in alcatuire mai multe etaje de amplificare care ii confera o utilizare universala (montajul prezentat poate fi adaptat atat la un preamplificator, cat si la un amplificator de putere).

  Catalog - MC 1374
  - Firma Motorola produce circuitul specializat MC1374 care este un modulator pentru semnale de televiziune.

  Poate esti interesat si de:

  Cum construim o retea wireless cu ZigBee
  Portul serial - Editia II
  30 Arduino Projects for the Evil Genius
  Vu-metru cu tranzistori
  Vu-metru cu LM3915

 • Categorie: Conex Club 2002
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 05 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti, prin care sa aducem un aport macar minim daca nu semnificativ in crearea viitorilor ingineri.


  Printr-o maniera profesionala incercam sa explicam fiecare kit electronic dedicat acestora. Site-ul mai contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.