• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 23 vizitatori si 
  1 membru online.

  Revista Conex Club 06/2001


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.
  Anul si luna aparitiei: Iunie 2001
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  LT 1930
  - Circuitul este un convertor DC / DC in capsula SOT-23 cu frecventa de comutatie de 1.2MHz.

  LTC 3401
  - Circuitul este un convertor DC / DC ce poate debita un curent de 500mA si o tensiune de 3.3V daca este alimentat de la o baterie alcalina de numai 0.85V.

  Upgrade pentru kitul CNX143
  - Materialul prezentat se adreseaza celor care utilizeaza kitul CNX 143 (placa universala cu 8 triace), sau alte montaje similare pentru comutarea de sarcini rezistive prin intermediul triacelor sau a tiristoarelor. Utilizarea montajelor propuse prezinta avantajul eliminarii perturbatiilor, a diminuarii puterii disipate in circuitele de grila ale dispozitivelor comandate, precum si cresterea fiabilitatii elementelor folosite ca sarcina, ca efect a aplicarii comenzii la trecerea prin zero a tensiunii.

  Despre acumulatoare
  - Se prezinta aspecte teoretice cu privire la caracteristicile si modalitatile de incarcare eficienta.

  Stabilirea frecventei oscilatoarelor
  - Urmare a articolului din Revista Conex Club 05/2001. Se discuta despre schema electrica a VFO tip Clapp.

  Circuite imprimate - "Efectul de colt"
  - Rutarea manuala sau automata a traseelor de interconectare din cadrul placilor de circuit imprimat impune, intr-un numar extrem de mare de cazuri, schimbarea directiei de rutare. Aceasta schimbare conduce la aparitia unui element PCB special, de mici dimensiuni si nesemnificativ la prima vedere, care in anumite conditii poate influenta negativ functionarea modulului electronic proiectat. Acest element este "coltul de traseu de interconectare" sau, mai simplu, coltul. El este introdus pentru a oferi o mai mare flexibilitate de generare a layout-ului proiectat.

  Programatorul universal "ChipMax"
  - ChipMax este un programator de dispozitive de inalta calitate comandat printr-o interfata de tip paralel (prezenta pe orice PC compatibil IBM). Arhitectura hardware este prezenta pe placa unui FPGA (Field Programmable Gate Array) ce asigura o foarte buna viteza si permite programatorului sa suporte circuite de inalta densitate (EPROM, EEPROM, FLASH, PLD si microcontrollere single - chip) in capsula DIP (Dual In-line Package) fara necesitatea unor adaptoare.

  Regulator electronic auto
  - Se prezinta un releu incarcator de acumulatoare intr-o varianta moderna. Acest releu functioneaza pe alternatoare ce incarca acumulatoare de 12V de tipul celor montate pe autoturismele Dacia.

  Despre IRF 520
  - Foaie de catalog despre tranzistorul IRF520.

  Procesor audio
  - Urmare a articolului din Revista Conex Club 05/2001. Se discuta despre, emitatorul de telecomanda, preamplificatorul de infrarosu si se ofera indicatii contructive si reglaje.

  Subtilitati in tehnica etajelor de putere
  - De regula electronica montajelor de RF impune cel putin ajustari elementare pentru punerea la punct. Nu rareori acestea, realizate fiind cu mare finete prezinta performante mult sub asteptarile preconizate. Motivul: - insuficienta cunoastere teoretica a realitatii practice sau a unor nuante specifice domeniului. Acest articol vine cu intentia de a diminua aceasta deficienta.

  Lumina dinamica
  - Montajul are numai doua canale de iesire (avand doi timpi de comutatie), fata de luminile dinamice cu trei, patru sau zece canale. Desi inferior luminilor dinamice complexe, montajul este frecvent utilizat atat in aplicatiile utilitare (semnalizatoare, avertizoare), cat si de divertisment (in disco-baruri, in parcuri de distractii sau reclamele luminoase).

  Poate esti interesat si de:

  Revista Tehnium 7/2001
  Receptoare radio
  Dispozitive electronice
  Comanda pentru aprinderea secventiala a 100 de LED-uri

 • Categorie: Conex Club 2001
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 05 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.