• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 28 vizitatori si 
  1 membru online.

  Revista Conex Club 05/2001


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.
  Anul si luna aparitiei: Mai 2001
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  TPS3513
  - Circuitul TPS3513 este conceput de Texas Instruments pentru functiile de protectie electrica in diferite mantaje electronice cu aplicatii in tehnica de calcul si in special in sistemele de comunicatie.

  TRF6900
  - Aceasta este denumirea unui chip ce contine un transceiver RF ce poate functiona pe standardul european 868..870MHz sau pe cel ameriacan 902..928MHz in sistem bidirectional de transmitere de date.

  Circuite imprimate
  - Urmare a articolului din Revista Conex Club 04/2001. Se discuta despre circuitele cu constante concentrate si despre circuitele cu constante distribuite.

  Microcontrollere si microprocesoare
  - Se discuta detaliat despre micrcontrolere-le din familia 80C32.

  Stabilitatea frecventei oscilatoarelor
  - In echipamentele de radioemisie si radioreceptie, intr-o banda de frecventa data, este necesar a se face acordul frecventei, deci folosirea oscilatoarelor cu frecventa variabila (VFO). Precizia si stabilitatea frecventelor de lucru este o conditie absolut necesara.

  Sursa complexa de tensiune
  - Urmare a articolului din Revista Conex Club 04/2001. Se prezinta circuitele imprimate, dispunerea componentelor si modul de interconectare.

  Preamplificator (Controller Stereo)
  - Preamplificatorul corector de ton prezentat este simplu de realizat si poate fi intercalat in orice lant de audiofrecventa care admite tensiuni de alimentare intre 9 si 18V. Montajul se remarca prin distorsiuni reduse, separatie buna intre canale si consum redus.

  Service TV
  - Urmare a articolului din Revista Conex Club 04/2001. Se prezinta fisele de depanare pentru televizorul color Daewoo (DMQ - 2058TXT) cu sasiu CP315.

  Scala pentru receptoare TV-Satelit
  - Aceste divizoare functioneaza pana la frecventa de 2.5GHz, se alimenteaza de la o tensiune de 5V, iar la iesire ofera un semnal (cu frecventa divizata cu 128) de ordinul 1Vvv. Frecventmetrul prezentat "citeste" aceasta frecventa si afiseaza in MHz pe un display frecventa programului receptionat.

  Procesor audio
  - Procesorul audio este un subansamblu intr-un amplificator stereofonic care asigura selectia intrarilor, reglajele de volum, balans, tonuri inalte, tonuri joase. In particular, procesorul audio prezentat permite efectuarea acestor operatii atat prin tastatura locala, cat si prin telecomanda in inflarosu si in plus, permite vizualizarea minimala a modificarii parametrilor pe LED-uri.

  Despre LM18890 - LM2889
  - Componentele prezentate pot lucra prin comutatie pe doua canale TV din banda VHF cand sunt montate circuite oscilante pentru canalele respective.

  Panelmetre analogice
  - Utilitatea lor este recunoscuta atat in contructiile industriale profesionale, cat si in cele de tip home made. Panelmetrele din seria PM2 se incadreaza in clasa 2.5, au posibilitatea reglarii indicatiei "Zero" si au scala cu oglinda pentru citirea cat mai exacta a valorii masurate.

  Poate esti interesat si de:

  Revista Tehnium 2/2003
  Revista Conex Club 12/2000
  Receptoare TV color cu circuite integrate TOSHIBA si SAMSUNG
  Masurari cu osciloscopul

 • Categorie: Conex Club 2001
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 05 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.