• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 13 vizitatori online.

  Revista Conex Club 02/2001


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Reclamata ta aici!


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Reclamata ta aici!

  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.
  Anul si luna aparitiei: Februarie 2001
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  LT1571 - Controller pentru incarcarea acumulatoarelor
  - Circuitul integrat LT1571 realizat de Linear Technology este destinat supravegherii si incarcarii acumulatoarelor de tip Li-Ion, NiMH si NiCd ce echipeaza telefoanele mobile, notebook-urile sau orice alt aparat electronic mobil.

  LMX1311 - Transceiver pentru terminale GSM
  - Radiotransceiver-ul prezentat este destinat a opera sub standardele GSM, E-GSM, GSM1800 si GSM1900 si prezinta o arhitectura ce integreaza toate circuitele PLL necesare, un oscilator de quartz, o interfata MicroWire (seriala) de mare viteza s.a.

  LM4808 - Amplificator 105mW pentru echipamentele media
  - Circuitul LM4808 este un amplificator stereo, cu alimentare intre 2 si 5.5V, ce ofera pe o sarcina de 16 Ohmi o putere tipica de 105mW (THD = 0.1% maxim, la 1 kHz).

  Amplificator de banda larga si putere VHF / UHF / CAT serial 900
  - Amplificatorul VHF / UHF / CATV, tip ATV901 este solutia perfecta pentru realizarea unei instalatii de receptie TV in locuinte individuale sau tip vila, asigurand semnalul necesar pentru mai multe televizoare, prin intermediul unei retele de distributie.

  Despre DVM810
  - Similar functional cu multimetrul M830 prezentat si comentat deja, DVM810 are incorporat un soclu pentru testarea mai comoda a tranzistoarelor si afisaj LCD cu inaltimea cifrelor de 12.7mm.

  Microcontrollere / Microprocesoare
  - Se discuta detaliat despre circuitele Intel 8031, 8032, 8051, 8052 si derivatele lor.

  Diode Schottky
  - Diodele Shottky prezinta o structura interna de jonctiune metal-semiconductor, curentul prin aceasta jonctiune fiind dat numai de purtatori majoritari, deci fara sarcina electrica spatiala la nivelul jonctiunii. Lipsa acestei sarcini face ca timpii de stocare sa fie foarte mici, rezultand un dispozitiv (in speta dioda) cu viteza de comutatie foarte mare.

  O antena coaxiala cu unde progresive
  - Incepand din 1992, mai multe articole din revista australiana Amateur Radio au atras atentia asupra unui tip de antena bazata pe un brevet de inventie acordat in 1927 inventatorului roman Emil Gelles. Aceasta antena pare sa aiba unele caracteristici interesante care, daca pot fi obtinute in practica pot oferi avantaje semnificative in utilizarea antenei ca antena de banda larga "cu unde progresive" - de exemplu, ca antena verticala care evita pierderile uzuale de radiofrecventa datorate solului mai putin conductiv.

  Antena F9FT
  - Una dintre cele mai directive antene tip canal de unda pentru banda de 2m este cunoscuta sub denumirea de F9FT dupa indicativul constructorului. Antena are o lungime de 6397mm, contine doua elemente reflectoare, un vibrator si 13 directoare.

  RxTx - 29MHz
  - Prima parte a cestui aparat, respectiv receptorul, a fost publicata in numarul precedent al revistei Conex Club (12/2000). Autorul a eperimentat in trafic acest aparat, rezultatele fiind foarte bune, calitatile electrice primind calitative laudabile de la interlocutori.

  Sursa reglabila 1.2A...30V/1A
  - Se prezinta o modalitate de realizare a unei surse de tensiune simpla, ce ofera o buna stabilitate in functionare.

  Despre LM317T
  - Se prezinta aspecte teoretice cat si practice despre circuitul integrat LM317T.

  Sursa complexa de tensiune
  - Existenta unei surse de tensiune stabilizata cu posibilitatea reglarii tensiunii in limite cat mai largi si a debitarii unui curent de minim 2 - 3A este absolut necesara in laboratorul unui radioamator, atat pentru asigurarea tensiunilor necesare diverselor constructii si experimentari, cat si pentru alimentarea unor transceivere nedotate cu sursa incorporata.

  Despre MC-2833P
  - Circuitul integrat MC2833, produs Motorola este un emitator de mica putere destinat transmisiilor FM. Include amplificator pentru microfon, VCO (Modulator DR) si doua etaje tranzistorizate.

  Puteri, tensiuni, nivele, grade s
  - Articolul defineste marimile si unitatile de masura cel mai frecvent intalnite in radiotehnica.

  Regulator de viteza pentru motoare de curent continuu
  - Montajul are la baza circuitele integrate 741 si NE555.

  Poate esti interesat si de:

  Regulator de turatie pentru motoarele de curent continuu
  Reglare ventilator 12V - realizat cu tranzistori
  Curent continuu - Volumul I
  Comanda motoarelor cu microcontrollere

 • Categorie: Conex Club 2001
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 05 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.