• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 12 vizitatori online.

  Revista Conex Club 11/2000


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.
  Anul si luna aparitiei: Noiembrie 2000
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  LM4663 - Amplificator audio in clasa D
  - Destinat utilizarii, in special la aparatura multimedia, laptop-uri sau la urice echipament portabil cu consum redus. Circuitul integrat LM4663 ofera 4W (sau 2 x 2W stereo) putere electrica, pe o sarcina de 4 Ohmi la 5V tensiune de alimentare.

  LM4651/52 - 170W in clasa D - Subwoofer
  - National Semiconductor propune pentru domeniul audio un ansamblu format din doua circuite integrate: driver-ul LM4651 si modulul de putere LM4652. Primul, ofera proprietatile necesare unui amplificator audio (protectie la scurtcircuit pe iesiri, supratensiune, supratemperatura si supramodulare), plus un bloc oscilator si comparator cu modulatie PWM care mentine distorsiunile la un nivel redus.

  Aplicatii cu LM2907 / LM2917
  - Cele doua circuite integrate LM2907 / LM2917, prin calitatile lor electrice, prezinta un deosebit interes pentru contructorii de aparatura de masura si echipamente de automatizare. Pentru masurarea semnalelor de joasa frecventa, determinarea turatiei motoarelor cu ardere interna, masurarea capacitatilor electrice mari la condensatoarele electrolitice, controlul vitezei sau actionari cu comanda vocala si senzoriala - LM2907 sau LM2917 reprezinta solutii practice imediate.

  Alimentarea amplificatoarelor de putere cu circuite integrate
  - Se discuta despre stabilirea valorii tensiunii si a curentului de alimentare pentru amplificatoarele de putere cu circuite integrate si despre calculul tensiunii de ondulatie (riplul) al tensiunii de alimentare pentru obtinerea S/Z dorit.

  Generator AF
  - Generatorul descris acopera banda de frecvente de 1Hz....1MHz in 6 game fiind considerat ca un accesoriu indispensabil in activitatea practica a oricarui electronist.

  Transformatoare de curent
  - Se prezinta datele tehnice generale ale transformatorului de curent ASM10.

  Protectia incintelor acustice
  - Din punct de vedere functional protectia se realizeaza prin intermediul unor contacte de releu care sunt actionate sau nu pe perioada unor fenomene electrice tranzitorii. Montajul propus asigura doua functii:
  a) Anclansarea releului (deci si conectarea difuzoarelor) cu intarziere de cateva secunde, protejandu-le de regimul tranzitoriu la pornirea amplificatorului de putere; astfel, se scapa si de deranjantul "pocnet" care se aude in difuzoare;
  b) Declansarea imediata a releului la curentul continuu sesizat de oricare dintre iesirile amplificatorului la care este cuplat montajul, indiferent de polaritatea fata de masa.

  Voltmetru digital cu afisaj LCD
  - Se prezinta intructiuni cu privire la realizarea unui voltmetru digital cu afisor LCD.

  Masurarea coeficientului de reflexie (V)
  - Continuare a articolului din revista Conex Club 10/2000. Se discuta despre masurarea printr-o metoda de compensare si despre detaliile contructive generale.

  Service TV
  - Se prezinta defectele tipice ale receptoarelor TV Electra, Anithech, Profex, Fidelity, Tek, Kitt realizate cu acelasi tip de sasiu: CKT 2190.

  Adaptor pentru interfata seriala RS232
  - Se prezinta schema electrica si clablajul imprimat a unui adaptor pentru interfata seriala RS232.

  Transceiver 144MHz - Oscilatorul local
  - Particularitatea transceiverului prezentat, rod al experimentarilor de la Conex Club consta in faptul ca heterodina locala este un oscilator cu frecventa variabila ce acopera escartul in limitele 133.3..135.3MHz. Acest oscilator permite si lucrul pe retranslatoarele destinate radioamatorilor, adica realizeaza un decalaj de 600kHZ intre frecventele de receptie si emisie.

  Receptor MF-UUS
  - Aparatul de contructie industriala este destinat a receptiona semnalele modulate in frecventa din banda de UUS, pe frecventa fixa de 108.5MHz. Ca element principal este folosit circuitul integrat specializat MC3356 si este prevazut la intrare cu un amplificator de radiofrecventa, cu un tranzistor MOS-FET de tipul 40673 care ofera o buna sensibilitate si zgomot redus.

  MC3356
  - Circuitul integrat MC3356 produs de Motorola este un receptor de banda larga. Include oscilator, mixer, limitator de amplitudine, squelch, detector, comparator preamplificator audio si iesire pentru S-metru. Este montat in capsula de plastic cu 20 de terminale in varianta clasica si SMD.

  Poate esti interesat si de:

  Tester de continuitate acustic cu tranzistori
  Revista Tehnium International 2/2001
  Constructii utile
  Circuit de polarizare pentru tranzistorul bipolar

 • Categorie: Conex Club 2000
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 04 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.