• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 24 vizitatori online.

  Revista Conex Club 10/2000


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Reclamata ta aici!


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Reclamata ta aici!

  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.
  Anul si luna aparitiei: Octombrie 2000
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  LM3647 - Controller pentru supravegherea incarcarii acumulatoarelor
  - Realizat intr-o capsula S0-20, circuitul integrat LM3647 este special conceput pentru a asista procesul de incarcare a acumulatoarelor Ni-Cd, Ni-MH si Li-Ion.

  LM2677 - Regulator in comutatie - 5A
  - LM2677 face parte din familia denumita generic "simple switcher" a companiei National Semiconductor. Regulatorul este realizat in trei variante (pentru tensiunea de iesire): 3.3V, 5V si 12V.

  TDA2320A
  - Redarea cat mai fidela a programelor muzicale (de pe suport magnetic, optic, s.a) presupune utilizarea unor componente de calitate in lantul de amplificare. Pentru auditii de calitate, producatorii de componente electronice cauta sa realizeze dispozitive (in mod special circuite integrate) care sa produca distorsiuni ale semnalului audio cat mai mici, sa genereze zgomot propriu mic, sa prezinte consum redus de energie, sa aiba plaja larga pentru tensiunea (tensiunile) de alimentare s.a. Realizat de ST Microelectronics, circuitul integrat TDA2320 intruneste calitatile prezentate mai sus. Este un dublu amplificator in clasa A de functionare, oferit intr-o capsula DIP cu 8 pini. Circuitul se alimenteaza cu o tensiune electrica in gama 3..36V, consumul fiind de 0.8mA.

  Temporizator cu uController
  - Acest montaj, ofera posibilitati multiple de utilizare in activitatea curenta, fiind echipat cu un afisor cu 6 digiti - condus de cinci variante de program si doua timere. Prezinta doua iesiri, una pe contactele unui releu, iar cealalta de tip "open collector". Temporizarea maxima este de 100 de ore cu o rezolutie de 0.01 secunde, iar afisarea se face in format orar (de la sutimi de secunda, pana la ora).

  Comutator electronic
  - Comutatorul electric prezentat este o aplicatie a circuitului integrat CD4532 ce poate fi utilizat in orice montaj care necesita prenzenta unui comutator mecanic cu 16 pozitii actionabil aleator. Montajul poate fi folosit in aparate de genul: generator de functii, stabilizator de tensiune in trepte, telecomanda, tastatura pentru televizor, programator pentru aparate radio actionate cu diode varicap, oscilatoare comandate in tensiune, mixere si modutatoare audio etc.

  Voltmetru digital de panou
  - Voltmetrul electronic ce face subiectul prezentului articol, are ca element de baza circuitul integrat ICL7107R.

  Transformatoare toroidale
  - Se prezinta informatii teoretice generale, cu privire la transformatoarele toroidale.

  Transceiver 2m - Receptorul
  - Se prezinta contructia unui transceiver, destinat a lucra in banda de 2m, cu modulatie de frecventa. Acest transceiver a fost experimentat in laboratorul Conex Electronic.

  Tendinte in dezvoltarea componentelor semiconductoare de putere (III)
  - Continuare a articolului din Revista Conex Club 09/2000. In acest articol se discuta detaliat despre redresoarele rapide.

  Service TV
  - Se discuta detaliat despre defectele tipice ale receptoarelor TV Electra, Anitech, Profex, Fidelity, Tek, Kitt realizate cu acelasi tip de sasiu: CKT 2190.

  Protectia alimentatoarelor la supratensiune
  - Multe surse de alimentare trebuie sa furnizeze o tensiune stabilizata pentru sarcini deosebit de pretentioase: transceivere industriale, placi cu circuite integrate scumpe, etc. Orice supratensiune aplicata acestora poate provoca pagube considerabile. In cazul stabilizatoarelor de tensiune, mecanismul asigurarii unei tensiuni constante la iesire se bazeaza pe existenta in amontele elementului de reglare a unei tensiuni mai ridicate. In acest articol, se prezinta aspecte teoretice si practice cu privire la protectia alimentatoarelor la supratensiune.

  Punte pentru masurarea coeficientului de reflexie (IV)
  - Continuare a articolului din Revista Conex Club 09/2000. Se discuta detaliat despre modurile specifice de utilizare a versiunii B.

  Iluminat de siguranta economic
  - Continuare a articolului din numarul anterior (Conex Club 09/2000). Se prezinta recomandarile constructive si punerea in functiune a montajului.

  Tester pentru retele RS232
  - Testerul prezentat se conecteaza in serie pe o retea RS232 ce prezinta defectiuni in transmisia datelor si permite, cu ajutorul nor strapuri manevrate de cei care realizeaza service-ul, efectuarea unor verificari, cum ar fi: intreruperea sau nu a cablului sau fortarea nivelurilor de tensiune a unor semnale pe 1 sau 0 logic.

  Poate esti interesat si de:

  Capacitmetru RS232 pentru pico si nano farazi
  Monitorizare consum baterie masina cu LM3914
  Revista Conex Club 9/1999
  Aparate de masurat pentru radioamatori

 • Categorie: Conex Club 2000
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 04 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.