• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 4 vizitatori online.

  Revista Conex Club 08/2000


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.
  Anul si luna aparitiei: August 2000
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  Adaptor stereo
  - Montajul prezentat se utilizeaza ca adaptor de impedanta si sensibilitate intre un radiocasetofon, radio sau CD-player auto si un etaj amplificator de putere.

  Tester pentru cablu de retea
  - Sub numele de LAN Test (Local Area Network Test) acest aparat reprezinta un tester universal pentru retelele locale echipate cu un cablu UTP / STP sau coaxial. Ansamblul se compune dintr-un tester propriu-zis (ce are ca iesiri un conector RJ-45 si o mufa BNC) si doi terminatori pentru cablu tip UTP / STP si pentru cablu coaxial.

  Termoregulator
  - In practica suntem confruntati de multe ori cu situatia de a pastra constanta temperatura intr-o incinta; se pot da cateva exemple in acest sens: termostatarea unui cristal de cuart, a unei referinte de tensiune, racirea unor componente de putere si altele. Realizat cu componente rezistive de valori mari, circuitul se preteaza la consum redus de putere, intr-o plaja larga de tensiuni de alimentare. Tensiunea nominala a referintei integrate are valoarea de 2.49V.

  Tendinte in dezvoltarea componentelor semiconductoare de putere
  - Dispozitivele semiconductoare reprezinta componentele hotaratoare pentru dezvoltarea electronicii de putere. Domeniul este de o deosebita importanta, deoarece aplicatiile privesc economia de energie, reducerea poluarii retelei electrice nationale datorata actionarilor cu motoare electrice, reducerea greutatii si volumului convertoarelor electrice.

  Montaje cu componente SMD (III)
  - Se prezinta constructia unui Miniemitator FM folosind tehnica SMD.

  Redresor cu absorbtie sinusoidala
  - Convertoarele statice de putere constituie elemente de conversie a energiei electrice livrata de reteaua de alimentare si destinata consumatorilor. Aceasta joaca un rol dublu: de receptor pentru reteaua de alimentare si de sursa de alimentare pentru consumator. Anumite convertoare, cum este si cazul redresorului trifazat necomandat cu diode, pertuba puternic reteaua de alimentare, generand armonici de curent / tensiune si toate consecintele acestora. Atenuarea lor se poate face cu ajutorul filtrelor pasive a caror dimensiune depinde de frecventele care trebuie filtrate. Din aceasta cauza, in ultimii ani, se utilizeaza tot mai mult redresoarele MID (Modularea Impulsurilor in Durata) cu absorbtie sinusoidala.

  Service TV
  - Se discuta despre sistemele de comanda si control utilizate in receptoarele TV Sony, realizate cu sasiu SX.

  Convertoare VHF/UHF (II)
  - Continuare a articolului din Revista Conex Club 07/2000. Se discuta despre convertorul cu sinteza de frecventa, tip CTVSxx/x.

  Frecventmetru digital
  - Frecventmetrul prezentat, permite masurarea pana la 2MHz a frecventei semnalelor CMOS, cu amplitudinea de 5V, sau a frecventei altor tipuri de semnale, prin intermediul unui bloc de intrare adaptat situatiei. Din motive de cost, baza de timp a frecventmetrului este fixa, avand o perioada de 1s cu precizia frecventei cuartului. Precizia frecventmetrului este de +-1Hz, in conditiile reglarii corespunzatoare a bazei de timp.

  Punte pentru masurarea coeficientului de reflexie (II)
  - Continuare a articolului din Revista Conex Club 07/2000. Se discuta despre modul de functionare a versiunii A.

  Antene
  - Se prezinta in detaliu, aspecte teoretice despre functionarea antenelor.

  Dublu Deck Player Recorder TDA1602A
  - Continuare a articolului din Revista Conex Club 07/2000. Se prezinta cateva observatii si lista de componente.

  Poate esti interesat si de:

  Masurarea distorsiunilor audio
  Constructia antenelor TV
  Amplificatoare antene de televiziune
  302 circuite electronice

 • Categorie: Conex Club 2000
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 04 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti, prin care sa aducem un aport macar minim daca nu semnificativ in crearea viitorilor ingineri.


  Printr-o maniera profesionala incercam sa explicam fiecare kit electronic dedicat acestora. Site-ul mai contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.