• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 12 vizitatori online.

  Revista Conex Club 06/2000


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.
  Anul si luna aparitiei: Iunie 2000
  Autor: S.C. Conex Electronic S.R.L.

  Din sumarul acestei reviste enumeram:

  PC - Portul paralel
  - Portul paralel al PC-ului este interesant datorita programarii sale mai simple fata de portul serial care necesita un protocol de transmisie foarte precis. La origine, rezervat conexiunii dintre imprimanta si calculator, portul paralel este des utilizat actualmente si la alte aplicatii datorita vitezei sale ridicate de transmisie a informatiei alfanumerice.

  Amplificator 80W
  - In acest numar, se prezinta un aplificator audio ce admite obtinerea unei puteri muzicale de 80W pe o sarcina de 4...8 Ohm. Utilizarea unuei circuit integrat specializat - TDA7295 - permite reducerea cu mult a componentelor externe pasive, montate pe cablaj, rezultand un aparat de talie rezonabila. Amplificatorul se poate utiliza la echiparea aparaturii audio-video Hi-Fi, la realizarea incintelor acustice active sau la configurarea amplificatoarelor stereo de putere.

  Ventilatoare Sunon
  - Elementele esentiale ce trebuie avute in vedere la realizarea unui motor electric se bazeaza pe teoria si contructia sistemului izolant. Aeaasta este calea spre obtinerea unui motor performant cu durata de functionare indelungata, iar SUNON este inventatorul unui procedeu revolutionar: motorul de curent continuu Brushless (Brushless DC motor).

  Statie de telecomanda cu 4 canale
  - Aparitia pe piata a setului de module de emisie / receptie miniatura - in tehnologia SMD - fabricate de firma VELLEMAN sub numele Tx433, respectiv Rx433 a facut posibila realizarea unei statii de telecomanda de gabarit redus. Emitatorul este un breloc usor de purtat intr-o legatura de chei; are un consum propriu neglijabil, in conditiile unor performante medii. Sistemul prezentat in continuare asigura legatura radio la distanta de cca. 200m (in zone degajate radioelectric), suficienta pentru a mai putea urmari vizual modelul telecomandat.

  Relee electromagnetice
  - Foaie de catalog cu relee electromagnetice fabricate de firmele OMRON, MEISEI, MILLIONSPOT, FINDER si SCHRAK.

  Astabil / monostabil multifunctional
  - Circuitul basculant prezentat poate fi utilizat ca formator de impulsuri pentru diverse numaratoare electronice sau ca generator de impulsuri cu spectru larg.

  Lumini dinamice software
  - Montajul prezentat se comanda prin intermediul portului paralel folosit in mod uzual pentru conectarea imprimantei. Este o solutie in care ponderea cea mai importanta o are sectiunea software. Redusa la cea mai simpla expresie, partea de hardware include doar sursele de lumina care sunt comandate direct prin iesirile de date D0...D7.

  Convertoare DC-DC multicelulare (III)
  - Urmare a articolului din Revista Conex Club 5/2000. Se prezinta concluziile convertoarelor DC-DC multicelulare.

  Receptorul TV color Goldstar CKR 2190
  - Se discuta despre functionarea incorecta a beleiajului vertical la televizoarele Goldstar CKR 2190.

  Sursa stabilizata 5V/3A
  - Un aparat care nu trebuie sa lipseasca din laboratorul electronistului, profesionist sau amator, este sursa de tensiune de care depinde, in mare masura, buna functionare a prototipului tocmai realizat sau testat. Montajul prezentat ofera la iesire 5V stabilizati pentru un consum de curent in sarcina de 3A.

  Calibrator portabil pentru semnal unificat
  - In multe aplicatii se utilizeaza semnal unificat in curent pentru transmiterea informatiei analogice. Pentru verificarea rapida a echipamentelor sau aparatelor care lucreaza cu semnal unificat de curent se poate folosi aparatul prezentat. Schema are avantajul unei functionari cu tensiune redusa, are o precizie buna si nu utilizeaza multe componente.

  RX - AM/FM
  - Din elementele moderne destinate constructiilor de radioreceptoare, circuitul integrat TDA1220B ocupa un loc preferentiat in randul radioamatorilor. Pe langa functiile de amplificator RF, oscilator, mixer, amplificator FI, demodulator AM si demodulator FM, circuitul contine si un aplificator pentru controlul amplificarii precum si preamplificatorul de audiofrecventa. De remarcat ca receptorul prezentat se poate alimenta cu tensiune cuprinsa intre 3 si 12V.

  Montaje cu componente SMD
  - Se prezinta realizarea unui emitator in inflarosu folosind componente SMD.

  Poate esti interesat si de:

  Depanarea circuitelor cu tranzistoare
  Catalog de tranzistori Tesla
  Catalog de tranzistori SMD
  Catalog de fotodiode - Hamamatsu

 • Categorie: Conex Club 2000
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 04 noiembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti, prin care sa aducem un aport macar minim daca nu semnificativ in crearea viitorilor ingineri.


  Printr-o maniera profesionala incercam sa explicam fiecare kit electronic dedicat acestora. Site-ul mai contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.