• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 9 vizitatori online.

  Opinii

  Intrerupator cu impuls realizat cu tranzistori

  09/23/2018
  Alexandrescu Dan
  Verificati daca rezistenta are valoarea de 1k sau daca LED-ul este montat corect.


  Intrerupator cu impuls realizat cu tranzistori

  05/13/2018
  vasile iorgulescu
  Am cumparat acest kit, releul comuta dar ledul totusi nu se aprinde. Are cineva idee de ce? merci


  Istoria rezistorului - Partea a II-a

  03/11/2016
  Andrei Baciu
  La lipirea rezistentelor cu pelicula metalica de tip placheta, trebuie grija mare.. Terminalele sa fie scurtate cat mai putin, si timpul de lipire cat mai scurt. Altfel se risca desprinderea terminalului....  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti, prin care sa aducem un aport macar minim daca nu semnificativ in crearea viitorilor ingineri.


  Printr-o maniera profesionala incercam sa explicam fiecare kit electronic dedicat acestora. Site-ul mai contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.