• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 8 vizitatori si 
  1 membru online.

  Confidentialitate

  La electroKITS.ro confidentialitatea dumneavoastra este o prioritate.


  Informatiile personale colectate pe electroKITS.ro vor fi utilizate pentru operarea site-ului si pentru oferirea de servicii sau pentru finalizarea de tranzacţii pe care le-aţi solicitat sau autorizat


  In plus fata de aceste utilizari, electroKITS.ro poate utiliza informatiile personale furnizate pentru a va oferi un serviciu de utilizator mai eficient, in scopul imbunatatirii site-ului si a oricaror produse sau servicii electroKITS.ro asociate.


  Putem utiliza informatiile personale pentru a va oferi informatii importante in legatura cu produsul sau serviciul utilizat, inclusiv notificari si actualizari critice.


  electroKITS.ro s-a angajat in protejarea securitatii informatiilor dvs. personale. Utilizam o varietate de tehnologii de securitate si de proceduri pentru a ajuta la protejarea informatiilor personale impotriva accesului, utilizarii sau dezvaluirii neautorizate.


  De exemplu, pastram informatiile personale furnizate pe sisteme de tip server cu acces limitat amplasate in incinte controlate. Suplimentar, la trimiterea informatiilor personale sensibile (cum ar fi numere de carti de credit) prin internet, le protejam prin utilizarea criptarii, cum ar fi protocolul Secure Socket Layer (SSL).

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti, prin care sa aducem un aport macar minim daca nu semnificativ in crearea viitorilor ingineri.


  Printr-o maniera profesionala incercam sa explicam fiecare kit electronic dedicat acestora. Site-ul mai contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.