• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 8 vizitatori online.

  Confidentialitate

  La electroKITS.ro confidentialitatea dumneavoastra este o prioritate.


  Informatiile personale colectate pe electroKITS.ro vor fi utilizate pentru operarea site-ului si pentru oferirea de servicii sau pentru finalizarea de tranzacţii pe care le-aţi solicitat sau autorizat


  In plus fata de aceste utilizari, electroKITS.ro poate utiliza informatiile personale furnizate pentru a va oferi un serviciu de utilizator mai eficient, in scopul imbunatatirii site-ului si a oricaror produse sau servicii electroKITS.ro asociate.


  Putem utiliza informatiile personale pentru a va oferi informatii importante in legatura cu produsul sau serviciul utilizat, inclusiv notificari si actualizari critice.


  electroKITS.ro s-a angajat in protejarea securitatii informatiilor dvs. personale. Utilizam o varietate de tehnologii de securitate si de proceduri pentru a ajuta la protejarea informatiilor personale impotriva accesului, utilizarii sau dezvaluirii neautorizate.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti, prin care sa aducem un aport macar minim daca nu semnificativ in crearea viitorilor ingineri.


  Printr-o maniera profesionala incercam sa explicam fiecare kit electronic dedicat acestora. Site-ul mai contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.