• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 14 vizitatori online.

  Cum cumpar

  Pentru a cumpara de la electroKITS.ro trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Va puteti inregistra folosind butonul "Inregistrare" amplasat in dreapta sus, langa "Autentificare" sau dupa ce alegeti produsele, in cosul de cumparaturi.

  In momentul in care ati adaugat un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici vedeti toate produsele adaugate, puteti modifica produsele si numarul de cantitatea lor.

  In momentul in care v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu mai trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul "Continua". Sunteti directionat pe pagina in care se solicita informatii despre adresa de livrare si se confirma datele personale. Puteti introduce in contul dvs. maxim 5 adrese de facturare si livrare, date personale, numere de telefon si firme, selectand la fiecare comanda pe cele pe care le doriti. De asemenea, aici se stabilesc modalitatile de plata. Dupa ce completati si verificati datele, apasati butonul "Confirma comanda".

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.