• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 22 vizitatori online.

  Zener pentru integrare in circuite


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Optiuni produs:

  Link comanda de pe OLX.ro:  Lista preturi kituri electronice  Trimite mesaj rapid!
  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Una dintre problemele luate in considerare la proiectarea circuitelor electronice consta in alegerea valorilor corecte pentru diferitele componente.

  Adesea se fac incercari nereusite pentru a gasi cea mai convenabila valoare pentru un circuit de test.

  Acest circuit joaca rolul unei surse de tensiune variabila intre 3 si 25V, care poate fi inserat usor in orice proiect de test. Tensiunea se poate varia cu ajutorul potentiometrului semireglabil POT.

  Lista de componente necesare:

  1 x Placa de test tip breadboard + fire de legatura
  1 x POT semireglabil = 200k
  1 x R1 = 10k
  1 x R2 = 10k
  1 x R3 = 10k
  1 x R4 = 10k
  1 x T1 = BC547
  1 x T2 = BC557
  + Bonus - 1 x cablaj test si cositor

  Pentru o mai buna intelegere a functionalitatii circuitului si pentru a realiza acest montaj pe breadboard vom avea nevoie de schema electronica prezentata mai jos:

  schema electronica zener intergrare in circuite

  Sunt doua posibilitati de montare a pieselor! Una este pe placa electronica de test tip breadboard unde nu este necesara folosirea pistolului de lipit, iar cealalta pe cablajul electronic de test unde este necesara folosirea pistolului de lipit. Ambele variante sunt disponibile pentru pentru acest kit.

  Kitul electronic mai contine un manual in care, pe langa schema electronica, mai gasim si configuratiile pinilor pentru componentele mai complexe folosite.

  De asemenea pentru aceasta aplicatie este disponibil si urmatorul material video in care este prezentata o functionalitate asemanatoare:  Poate esti interesat si de:

  Stabilizatoare de tensiune
  Redresoare simulate in PSpice
  Dispozitive electronice - Ghid de lucrari practice - Partea 1
  Curs despre diode - Universitatea din Geneva

 • Categorie: Kituri educationale Level 2
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 26 august 2018.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti, prin care sa aducem un aport macar minim daca nu semnificativ in crearea viitorilor ingineri.


  Printr-o maniera profesionala incercam sa explicam fiecare kit electronic dedicat acestora. Site-ul mai contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.