• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 29 vizitatori online.

  Buzzer electronic cu LM555


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.




  Optiuni produs:

  Link comanda de pe OLX.ro:



  Lista preturi kituri electronice



  Trimite mesaj rapid!




  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Montajul prezentat poate fi utilizat in diverse aplicatii (sisteme de alarmare, jocuri de sunete etc.).

  Proiectul are ca scop contruirea unui montaj electronic pe breadboard cu circuitul intergat LM 555 in aplicatii cu sunet. Acesta este excelent pentru intelegerea functionalitatii temporizatorului LM555 in modul astabil. Un exemplu de semnal astabil este prezentat mai jos:

  Schema electronica Licurici cu LM555

  Lista de componente necesare:

  1 x Placa de test tip breadboard + fire de legatura
  1 x R1 = 10 kOhm
  1 x R2 = 5.6 kOhm
  1 x C1 = 100 nF
  1 x C2 = 10 nF
  1 x C3 = 1 uF
  1 x DIF = 8 Ohm
  1 x LM555
  + Bonus - 1 x cablaj test si cositor

  Sunt doua posibilitati de montare a pieselor! Una este pe placa electronica de test tip breadboard unde nu este necesara folosirea pistolului de lipit, iar cealalta pe cablajul electronic de test unde este necesara folosirea pistolului de lipit. Ambele variante sunt disponibile pentru pentru acest kit.

  Pentru o mai buna intelegere a functionalitatii circuitului si pentru a realiza acest montaj pe breadboard vom avea nevoie de schema electronica prezentata mai jos:

  Buzzer electronic cu LM555 - schema electronica

  Amplasarea componentelor pe breadboard:

  Buzzer electronic cu LM555 - breadboard

  De asemenea pentru aceasta aplicatie este disponibil si urmatorul material video in care este prezentata functionalitatea reala pentru un circuit similar:



  Kit-ul neasamblat este insotit de un manual in care este prezentata si amplasarea componentelor pe breadboard. In acest manual sunt prezentate numeroase aspecte teoretice cu privire la functionalitatea proiectului.

  Poate esti interesat si de:

  15 Dangerously mad projects for the Evil Genius
  Kit electronic - Generator de semnale morse
  Reglare turatie motor in punte H cu LM555
  Electronica peste tot - Editura Albatros

 • Categorie: Kituri educationale Level 2
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 06 septembrie 2015.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti, prin care sa aducem un aport macar minim daca nu semnificativ in crearea viitorilor ingineri.


  Printr-o maniera profesionala incercam sa explicam fiecare kit electronic dedicat acestora. Site-ul mai contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.