• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 11 vizitatori online.

  Simulare lumini semafor cu LM555


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.

  Optiuni produs:

  Link comanda de pe OLX.ro:  Lista preturi kituri electronice  Trimite mesaj rapid!
  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Numit si "Traffic Lights", montajul prezentat poate fi utilizat pentru anumite efecte luminoase in diverse aplicatii. In principal este conceput pentru intelegerea functionalitatii circuitului integrat LM555.

  Kitul electronic mai contine un manual in care gasim schema electronica si configuratiile pinilor pentru componentele mai complexe.

  Pentru acest kit sunt disponibile doar variantele 3D de amplasare a componentelor pe breadboard. Acestea sunt prezentate in imaginile aditionale.

  Lista de componente necesare:

  1 x Placa de test tip breadboard + fire de legatura
  1 x R1 = 100 kOhm
  1 x R2 = 470 Ohm
  1 x R3 = 47 k
  1 x R4 = 220 Ohm
  1 x R5 = 220 Ohm
  1 x C1 = 100 uF
  1 x C2 = 100 uF
  1 x LED1 (rosu)
  1 x LED2 (portocaliu)
  1 x LED3 (verde)
  1 x IC1 = LM555
  1 x IC2 = LM555
  + Bonus - 1 x cablaj test si cositor

  Sunt doua posibilitati de montare a pieselor! Una este pe placa electronica de test tip breadboard unde nu este necesara folosirea pistolului de lipit, iar cealalta pe cablajul electronic de test unde este necesara folosirea pistolului de lipit. Ambele variante sunt disponibile pentru pentru acest kit.

  Pentru o mai buna intelegere a functionalitatii circuitului si pentru a realiza acest montaj pe breadboard vom avea nevoie de schema electronica prezentata mai jos:

  schema electronica simulare lumini semafor cu LM555

  De asemenea pentru aceasta aplicatie este disponibil si urmatorul material video in care este prezentata functionalitatea reala:  Poate esti interesat si de:

  Kit electronic - Detector de intuneric cu LM555
  Kit electronic - Circuit astabil cu doua LED-uri
  Electronica peste tot - Editura Albatros
  Montaje practice cu circuitul integrat 555

 • Categorie: Kituri educationale Level 1
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 18 octombrie 2015.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti, prin care sa aducem un aport macar minim daca nu semnificativ in crearea viitorilor ingineri.


  Printr-o maniera profesionala incercam sa explicam fiecare kit electronic dedicat acestora. Site-ul mai contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.