• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 8 vizitatori online.

  Curs PLC


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana. Tehnoredactat de http://electrokits.ro

  Un PLC este un dispozitiv electronic digital, construit pentru a controla masini si procese efectuand operatii de coducere a evenimentelor si a timpului. PLC-ul este construit pentru medii industriale eterogene. Poate fi programat fara aptitudini speciale in programare, si poate fi intretinut de tehnicienii fabricii.

  Industria de automobile a introdus PLC-ul pentru a elimina costul mare al panourilor cablate, neflexibile, cu relee. Divizia Hydramatic a Corporatiei General Motors a elaborat specificatiile de proiectare pentru primul controler logic programabil in 1986. Ei au solicitat un sistem numeric fiabil si flexibil care ar suparavietui in mediul industrial, care ar putea fi usor de programat si de intretinut de personalul din uzina si care ar putea fi reutilizabil. De fiecare data cand era schimbat modelul de masina sute de panouri cablate cu relee erau aruncate la gunoi.

  De la acest inceput din 1986, PLC-urile s-au dezvoltat mult mai mult decat doar ca un inlocuitor ieftin al panourilor logice cu relee. PLC-urile recente includ module care realizeaza o multitudine de functii cum ar fi: logice, de temporizare, de numarare, de secventiere, de control PID si logica fuzzy. Ele pot realiza operatii aritmetice, de analizare a datelor si pot comunica cu alte controlere programabile si cu calculatoare de tip server.

  Cateva avantaje ale PLC-urilor includ:

  1. Flexibilitate
  Un PLC poate conduce multe operatii diferite, iar modificarile se realizeaza la nivel software si sunt mai usor de implementat decat modificarile la nivel hardware.

  2. Siguranta
  Dispozitivele electronice sunt mai sigure si mai usor de intretinut decat temporizatoarele si releele mecanice.

  3. Cost sacazut
  Avantajul PLC-urilor provine din capacitatea sistemelor numerice de a realiza mai multe functii complexe la un cost mai scazut.

  4. Documentarea
  Echipamentul de programare a PLC-urilor poate furniza o listare imediata a circuitului de control curent.

  Pentru mai multe informatii, descarcati documentul.

  Pentru a avea a intelege mai bine functionarea PLC-urilor am atasat materialele video de mai jos:  Poate esti interesat si de:

  Traductoare
  Reglarea automata a parametrilor proceselor tehnologice
  Minimizarea functiilor de comutare
  Automate programabile algoritmice

 • Categorie: Electronica de baza
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 19 august 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.