• Ultimele adaugate
 • Produse recomandate
 • Vizitatori online

  Acum sunt 24 vizitatori online.

  Proiectarea cu circuite logice MSI si LSI


  Imaginile produselor pot avea caracter ilustrativ. Va rugam consultati descrierea produsului.


  Reclamata ta aici!


  Download GRATUIT!

  Optiuni produs:

  Download GRATUIT:

  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.


  Reclamata ta aici!

  • Descriere
  • Alte detalii
  • Comentarii
  Document prezentat in limba romana.
  Autor: Thomas R. Blackeslee
  Anul aparitiei: 1988
  Editura: I.P. "Oltenia" Craiova

  Aceasta carte pune accentul pe proiectarea de sistem, deoarece blocurile functionale LSI si MSI sunt de fapt componente de sistem, care trebuie conbinate convenabil cu alte componente mecanice si electrice pentru a se obtine un rezultat global optim.

  Primele doua capitole stabilesc si ilustreaza prin exemple ideile de proiectare utilizate ulterior in tot restul cartii. Cu toate ca in capitolele 3 - 5 accentul este pus pe utilizarea - acolo unde este posibil - a circuitelor MSI si LSI, sunt prezentate si tehnicile de baza ale proiectarii logice traditionale deoarece sunt necesare atat pentru "a umple interstitiile" dintre circuitele MSI si LSI cat si pentru subsistemele foarte mici. Se prezinta o metoda intuitiva de atribuire a starilor care permite aducerea la minimum a intregii scheme logice, fara a ascunde functionarea sistemului prin abstractii matematice.

  Capitolele 7-10 acopera conceptul de programare, limbajele de programare, sistemele de dezvoltare pentru microcalculatoare si tehnicile de proiectare pentru hardware-ul de microcalculator.

  In capitolul 11 se discuta metodele de utilizare multipla a circuitelor pentru prelucrarea serie a bitilor sau pentru functionarea cu divizarea timpului, utilizand distribuirea in timp a procesarii. Deoarece viteza circuitelor creste si circuitele LSI sunt limitate de interconexiuni, aceasta metoda devine o tehnica din ce in ce mai importanta.

  Capitolele 6-12 iau in considerare realizatile neplacute ale lumii reale cum ar fi: de exemplu, efetele de propagare, blocarea in stari necontrolabile, zgomotul, reflexiile si diafonia.

  Capitorul 13 prezinta cateva tehnici, ca reactia negativa si functionarea incrementala, care sunt utilizate pentru a face mai simple dispozitivele moderne de intrare / iesire. Se descriu in exemple, cateva periferice de calculator.

  Capitolul 14 prezinta, dintr-un punct de vedere strict practic, utilizarea statisticii in fiabilitate si in calculele de supraincarcare a memoriilor tampon.

  In final, capitolul 15, prezinta consecintele sociale ale ingineriei si posibilitatile de utilizare a fantasticelor resurse oferite de circuitele integrate pentru a imbunatati calitatea vietii.

  Poate esti interesat si de:

  Revista Conex Club 06/2000
  Proiectarea cu circuite logice programabile
  Porti logice
  Notiuni generale despre microcontrolere

 • Categorie: Carti electronica (RO)
 • Descarcare sau livrare spre: Romania & Moldova
 • Fi primul care scrie un comentariu acestui produs. Opinia ta conteaza!  Scrie opinia ta!

  Acest produs a fost adaugat in catalogul nostru la data de 10 decembrie 2017.

  Content

  Comunitate educativa pentru electronisti

  electroKITS.ro este un site dedicat pasionatilor de electronica. Dorim sa cream o comunitate educativa pentru electronisti pentru dezvoltarea viitorilor ingineri.


  Site-ul contine numeroasa documentatie gratuita pentru o intelegere mult mai usoara a contructiilor electronice.


  Pentru a descarca gratuit, este necesara crearea unui cont.


  Procedura de inregistrare este extrem de simpla si nu ar trebui sa dureze mai multe de 15-20 secunde. In plus, de acum ajungi la descarcarile favorite mult mai repede.


  Materialele pentru descarcare gratuita, sunt carti, cursuri preluate de pe alte site-uri si indeplinesc conditia de copyright impusa de UE in sensul ca, autorii (sau, mai rar, mostenitorii, detinatorii drepturilor de autor) sau editurile, le-au pus gratuit la dispozitia publicului. In general acestea pot fi doar descarcate pentru uz personal.